teisipäev, 31. märts 2009

Unede ilmast

Üks poole aasta tagune unenägu materialiseerus. Just täna. Just nüüd. Ma ikka ei usu veel. 

6 kommentaari:

Morgie ütles ...

nuuu?
tahad sa sellest rääkida?
/jube uudishimu tegelt. mul/

Anonüümne ütles ...

Jaa,jaa! Q see just paduisiklik v6i sigasexiikas pole:)

Lendav ütles ...

Hee, kirjuta üks lause, mis jätab liiga palju mõtlemisruumi ja kohe lähevad lugejatel silmad särama ja ila hakkab suunurgast tilkuma. Vahva!

Asi on üsna proosaline, nägin sügisel unes, et lubasin hakata õppima kitarrimängu ja - kas sa näe! - täna hommikul toodi mulle üllatusena kitarr koju. Uskumatu. Kunagi peaaegu 20 aastat tagasi hakkasin vaikselt selles suunas mõtlema, siis kartsin, et ei jagu kannatust, ei ole mõtet ju endale pilli osta, kui ei tea, kas tegelikult üldse mängima jään.

Nüüd on mul raamatukogust toodud õpik ja harjutan vaikselt. Ei olegi nii kole raske veel, kui kunagi kartsin. Ja mulle meeldib see kõla, vibratsioon, mis läheb otse läbi kõhu. Enne, kui kõrvu jõuab.

Lubasin iga päev natuke mängida, eks kui juba kuulatavaid helisid suudan esile manada, võite kuulama tulla. Kuulmiseni!

Lendav ütles ...

Kuigi siia lõppu võin lisada, et neid vaikseid uskumatuid unistusi on veel, mis on materialiseerunud. Aga nendest ma tõesti siia ei kirjuta. Et teil ikka ila suunurgast tilkuma jääks :)

Metsamoor ütles ...

Vau!!! Tubli tüdruk ja noh, eelkõige tubli pillitooja!!!

Anonüümne ütles ...

Seda kohe peab kommima - tore, et n8 vanast peast v6cid uue & ilusa asja 6ppida ...ma ei oska ise eriti m2ngida hoolimata kauaaega olemas olnud pillidest & m2ngu6piqtest (pesapunumine ning pojad panevad laululinnud vaikima), aga edu ning j6udu! Ehk j6uame koosm2ngimiseni:)
Trv, Kaaren