reede, 13. märts 2009

Lainetused

KaruMati võttis täna ühendust. Üle mitme kuu. Just siis, kui ma olin eile läbi lugenud ja kustutanud tema viimasedki kirjad. 

Mingil kummalisel kombel võttis ta ka siis üle tüki aja ühendust, kui ma suvel ära juhtusin armuma. Miks just siis? Miks just nüüd? Ma juba mõtlesin, et kustutan üldse tema kontaktid, et ega me enam ei suhtle. Kuigi, osa tema asju on veel siin, puukuuri peal. Ja tal on vist alles veel mu korteri võti. Ja korteris tema potililled. 

Rääkis täna jälle Jumalast ja armastusest. Ma ei saanud mitte midagi aru. Kas ma temast üldse kunagi aru olen saanud?... No kui järele mõelda, siis olen ikka. Aga see nõudis üsna suurt pingutust. Nii pea, kui enam ei jaksanud pingutada, tuli suur ja sügav mõistmatus.

Eelmise teema jätkuks on see eriti huvitav, tema on tagasi peegeldanud eriti vingelt. Ma hakkasin ennast nägema hoopis teistsuguse inimesena. Omamoodi veider on tema maailm, kummaline ja keerdudega. Väärt kogemus, mida ma... ei tahaks enam korrata.

Vanad varjud... Mõtled, et neid ei ole enam, kõik on maha jäänud, kuni... Tuleb üks imelik telefonikõne. Kas mul on temaga enam midagi üldse rääkida? Vahepeal tahaks mõnda asja lihtsalt ära unustada. Täiesti. Nii, et seda nagu poleks olnudki.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Q Sinu elus on palju inimesi, siis ei l88 igast lainetused Sind veel uppi. Q Tema aga on see ainuke, siis l88vad kyll paadi qmmuli...
rohkelt h2id niisama s6pru nagu ranniqt kaicvat saarestikq Sulle!
Trv, Kaaren

Lendav ütles ...

Ei ole, jumal tänatud ei ole ainuke inimene. Lihtsalt kummaline on, kuidas inimesed ilmuvad teinekord siis välja, kui on tahtmine nendega seotud niidiotsi lahti sõlmida.

Anonüümne ütles ...

see on energiavampiirindus.
kuni sa tunned end seotuna, saavad nad sinult energiat, olles sinu kindlad, ei viitsi nad sideme hoidmiseks ka pingutada.
kui sa tahad otsi lahti sõlmida, reageerivad... et sõlmed jääksid sidumata

Lendav ütles ...

Seda kindlasti. Kuid - kummalisel kombel teeb see sidemete lahtisõlmimise veel kergemaks - iga sellise kontaktiga ma mõistan järjest enam, kuidas meid tegelikult enam midagi ei seo. Kahtlusi enam pole. Kui ma ka enne kahtlesin nii mõneski asjas, siis selline kontakt üle mitme kuu ainult kinnitab minu otsust.