kolmapäev, 28. jaanuar 2015

Kümnes

Hommik
Mõtlesin, et äkki homme pole palju aega*, et joonistan täna juba natuke ette. Ja siis veel natuke. Ja siis veel natuke. No ja kuidas ma siis nüüd, enne pildi valmis saamist, töö katki jätan? Palun, siin ta on. Tundmatut liiki mitte-puu. Muna see ka enam ei ole.

*Tahaks hoopis vahepeal maalida

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oo, milline kaunis lind:) Fööniks?

Lendav ütles ...

Ma ei tea, kes ta on. Ta ei öelnud mulle.

mustkaaren ütles ...

Kõnelev lind, aga kuldpuuri kaasa võtta ei tohi!
Imeilus. Mustrid on sul vastapandamatud.!

karikate emand ütles ...

Nii kaunid joonistused! Ma ei teadnudki, et selline blog on olemas! Pean millalgi kätte võtma ja arhiivi "puistama" :)

Lendav ütles ...

Tänan! Ega mul vist varasemates postitustes palju kunsti ole, viimase paari kuu jooksul on suurem osa pilte üles saanud. Enne seda on fotosid ja muidu juttu. Praegu hakkasin joonistama ja siia neid üles riputama seetõttu, et kukkusin ja põrutus ei lasknud nädalajagu mitte midagi muud teha, kui joonistada. Inspiratsiooni sain kahe sõbranna blogidest, nemad maadlevad ühe pikemat sorti joonistusväljakutsega (100 päeva järjest joonistada ja teistele näidata).

Varasemaid töid saab näha mu blogrollist Galerii nupu alt. Ega selagi kõike ole, aga midagi ikka :)

karikate emand ütles ...

Selge, ma jah, varasemaga pole kursis...

Mõelda vaid, et selleks oli vaja kukkuda ja 'põruda', et Sa rohkem joonistama hakkaksid! Ma imetlen iga pilti! Milline rõõm - osata niimoodi joonistada!

Lendav ütles ...

Eks ma püüan, ikka paremini ja täpsemalt ja hoogsamalt ja elusamalt ja rõõmsamalt. Olen küll hooti maalinud, detsembris maalisin näituseks 11 putukapilti (need on siin blogis ka üleval), aga pliiatsiga pole päris tükk aega niimoodi joonistanud. Mul on ainult hea meel, kui kellegi neist joonistustest veel rõõmu on :)