pühapäev, 16. detsember 2012

Kolmveerand

Hetkel on tunne, et sellest mõttetust maratonist ei ole enam suurt midagi alles jäänud - mis see 12 tundi ikka on? Suurem sagin on möödas (et mitte öelda - haudvaikne on). Koon vesti, 250 silma ja ringvardad, juba neljas rida läheb, tumehall alpaka. Raamatu lugemiseks ei suuda piisavalt pikalt keskenduda.

Ei jõua ära tänada oma ema, kes mulle siia sooja süüa tõi ja Karli, kes juhuslikult läbi astus ja veerand tundi söögipausi andis. Muidu oli kogu aeg nii, et niipea, kui kahvli kätte võtsin, astus keegi uksest sisse ja otse mu leti juurde... Rõõm väikestest asjadest. Kui veel koju oma teki alla ka saaks...

Vaim on kummaliselt nüri ja tuhm. Muidu pole väga vigagi.

---

Vaatasin statistikast järgi, jälle on siit mõndagi otsitud:
"Seks alasti toas" - no selle kohta ei oska eriti muud öelda, kui et lase käia! Üldiselt õnnestub akt paremini, kui vähemalt mõned riideesemed on eemaldatud. Ja - nagu vana inimese (antud juhul minu) kogemus ütleb - riided ei ole hädavajalikud. Isegi tekk ei ole hädavajalik. Ja ööpimedus ei ole kohustuslik element. Kõik on võimalik.Tegudele!

"Kuldne suvi liblikas" - selle otsimiseks on pisut vale aeg. Või on tegu mõne nostalgitsejaga, kes läinud kuldset suve taga nutab ja uut igatseb? Katsu senikaua lumeliblikatest rõõmu tunda, kuni jälle suvi tuleb - ega ta tulemata jää!

"Heeringas kurguvalu vastu" - ei oska kommenteerida. Võibolla Morgie oskab. Mäletan, et olen siin kirjeldanud ühe töökaaslase kurguravi vana sokiga, mis rõngana nädalakeseks kaela ümber seoti - sokiotsad olid omavahel teibiga ühendatud. Väidetavasti aitas.

2 kommentaari:

mustkaaren ütles ...

Eesti keeles tuleb yhte väljendit mõista nii, et seksi teostatakse toas, mis on alasti. Sel juhul on toa valdajate otsustada, millised riideesemed nad toalt eemaldavad - kas voodipesu, vaibad, kardinad vm käepärase. Minu arvates on see lause liiga ofitsiaalsete inimeste kunstlik probleem - miks lasta ennast oma asja ajamisel segada millestki kõrvalisest, või veel hullem- asuda abi ja nõu otsima interneti võltsprohvetitelt! Seda enam, et otsiabiline on täiesti tehniline guugli otsimootor omalollaka tõlkeprogrammiga.

Morgie ütles ...

Heeringas pidi kurguvalu vastu aitama nii, et seod heeringa (toore? Soola-?) ümber kaela ja villase salli paned peale. Vist võis salli ja heeringa vahele kilekoti ka panna. Nii räägitakse.
Ise proovinud ei ole, soovitada ei oska.