teisipäev, 15. detsember 2009

Puhas rõõm ehk jalg kaela taha kringlisse

Kas te teate, mis tunne on, kui ajus närvirakud uusi ühendusi moodustavad? Mina tean. Sellepärast ma seal trummiringis käingi. Peas sees hakkab meeldivalt sügelema, selline tunne on, et jalg tahab hoopis kaela taha minna ja mõni käsi kasvaks parema meelega põlvest või sabakondist välja. Täiesti irratsionaalne, ootamatult meeldiv.

Sain just uue noodi, sellesama, mille järgi tekitati Viljandis 30 päeva jutti rütme ja tehti maailmarekord.

Ohh, elu on ilus ja täis lihtsaid naudinguid: söömine, küdeva pliidi ääres istumine, kitarri- ja trummimäng... Üht-teist on veel, aga las jääda midagi ka ütlemata.

---

Selle ilusa elu hulka kuulub ka ringitundide järgitegemine. Viimane näitus võttis nii võhmale, et mõned päevad jäid tööl käimata ja nüüd ma siis rabelen, et kõik töötunnid ikka selles aastas tehtud saaks. Tahan jõule! Siis on vaheaeg... Tühja nendest kingitustest, ma ei kavatse kellelegi midagi kinkida (lapsed on erand). Lihtsalt magada tahaks. Ja trummi mängida. Ja akvaariumi valgustuse ära parandada. Ja laste nari restaureerida (vana risu hakkab tappidest lahti tulema, Kaur magab ohutuse mõttes põrandal madratsil...). Ja nii toredad, kui need kooriesinemised ka pole, on käesolev nädal natuke liiga tihe mu jaoks. Oh, õnnis pime pööripäev, tule ja anna mulle hingamisruumi!

2 kommentaari:

kaaren ütles ...

Kõik asjad parandab PVA liim. Noh, peaaegu. Või, vähemalt, puidust, tapitud, mööbli. Pane ise lause õigesse jrk.
Veel 1 peaaegu kõike parandav asi on vatitekk. Muuhulgas saab sellega ravida veetorusid:) ja vaimseid probleeme (täpsustusex: komplektis söödavad või muusikalised lisatarviqd)

Lendav ütles ...

Vatitekk on parim! Peale söödavate ja muusikaliste lisatarvikute annab kasutada ka kirjanduslikke ja erootilisi lisatarvikuid. Mõjub igati hästi nii füüsilisele kui vaimsele tervisele.