teisipäev, 22. detsember 2009

Pöörab

Eilne pööripäev sai mööda saadetud suurepäraselt. Hommikut alustasin pimeda ja külma aja jaoks kõige õigema tegevusega (mida siinkohal ei kirjelda) (loodetavasti jätkub seda tegevust rohkesti edaspidisesse perioodi). Siis käisin Tartus arsti juures, sain õlga süsti ja kogesin 2 tundi äärmiselt meeldivat valuvaba olekut. Siis valuvaigisti mõju kadus, põletikurohi jääb pikemalt edasi toimima. Seejärel püüdsin hoolitseda oma lemmikute eest (olen nad teenimatult unarusse jätnud), ostsin akvaariumisse uue valgustoru ja soojenduspulga. Kirjutaks need kulutused mõne kingituse arvele, aga ei tea, kellele...? Suhtlesin lastega, tegin kartuliputru, kütsin ahju ja pliiti (täiesti tähelepanuväärne tegevus! soe ja meeldiv). Vestlesin hääde inimestega läbi telefoni, lugesin raamatut.

Niisiis - mida see peaks ütlema järgneva perioodi kohta? Saame näha. Huvitaval kombel ei mahtunud sellesse päeva grammigi tööd. Ainult kütmine ja vaimse ning füüsilise tervise eest hoolitsemine.

Nüüdsest on päev veel 3 päeva pesas, siis algab maausuliste uus aasta.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Mina nägin pööripäeval erakordselt ilusat päikest & seninägematult roosat ennelõunat. Q polex vaja karta seninägematuid kylmalaineid nii 35 kraadiga (tehnika & majavärgid), siis võix uuest aastaajast ju isegi rõõmu tunda...
Pragu puhub kõva tuul. Puhub ilmamuutust.
K.