reede, 4. detsember 2009

Õiendusi

Mitmed teemad on jäänud ripakile. Näiteks see, kas siis homme on mulle külla tulijaid? Mulle võib muidugi iga kell külla tulla, aga kuna homse päeva sobivus padjaklubi kokkusaamiseks osutus küsitavaks, teatan järgmise kuupäeva: 12. dets., kell 16.00. Kui aja suhtes on siiski pretensioone, paluks kõvasti karjuda, ma muidu ei kuule. Pealegi - järgmisel nädalal saaks ehk Moorike ka tulla? Ja ma olen homme hommikul kutsutud õetütre sünnipäevale, oleksin muidugi hakkama saanud, aga järgmisel nädalal oleks lahedam tikkida, heegeldada, pilutada, mullikesi ajada ja klaaskuuli poleerida.

Teiseks teatan meie kalli koori esinemiskava: 6. dets. kell 12.00 Puhja seltsimajas ja 15.00 Rõngu kirikus. Täiesti tasuta saab meid kuulata. Peale selle on meil Rannus kontsert 10. dets. kell 19.00 ja Kongutas 16. dets. (kellaaega peast ei mäleta, tõenäoliselt ka 19.00) ja 19. dets. hilja õhtul laulame Aleksandri kõrtsis.



Peale selle sain üles pandud hulga meie värskest ideenäitusest, tekstid on veel lisamisel. muinasjutulinn.blogspot.com

Ja - lõpuks käisin täna pildistamas üht puhkevat detsembrikuist roosi. Fotoka patareid said nii ruttu tühjaks, et eriti sättida aega polnud, aga midagi sain kaadrisse:

4 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Mulle sobib!
M

Metsamoor ütles ...

Mulle kaaaa! jess!

Kudzu ütles ...

Kas siis ikka lauba kellu viiest?

Lendav ütles ...

Jah! Kuigi sai välja hõigatud kell neli, aga ega te enne viit niikuinii ei jõua. Ma tean küll.