teisipäev, 1. detsember 2009

Muinasjutulinn

Jälle näitus avatud. Aga sellega on vist nii, et raskemad ajad alles tulevad. Joonistamine, paistab, oli alles sissejuhatus...

Avamisele olid kohale tulnud kõik parimad. Minu parim fotograaf Esta, parim raamatukoguhoidja Urve, parim kujupaigaldaja Matti, parim tervisespordikeskuse direktor ja koostööpartner Karl, parim kohaliku kobrulehe ajakirjanik Milvi jne jne. Andres ja Margoliina laulsid imearmsasti, Margus naeris, juhuslikult sinna sattunud Rein improviseeris klaveril ja kõik, kes vähegi julgesid, tinistasid tundmatu päritoluga kanget alkoholi kõigest hingest.

Sellest salapärasest ideeprojektist tuleb ka oma blogi, kui midagi juba üleval, lingin. Loodetavasti enne selle nädala lõppu.

Igatahes Mari on hull. Ja see on vist tema üks parimaid omadusi. Karl tahtis meid vedada seda ideed kohalikele linnaisadele tutvustama. Kui see läbi peaks minema, on meil vist mitme aasta puukujude talgud kindlustatud ja Elva saab ametlikult muinasjutupealinna tiitli.

Ma ikka ei usu veel. Aasta otsa on seda ideed veeretatud nagu kuuma kartulit ja nüüd on midagi veerema lükatud. Loodan, et ma sellele alla ei jää...

--------

Ühtlasi kuulutan välja padjaklubi järgmise kokkusaamise. See saab toimuma siinsamas, minu väikses kodukeses, otse sellesama muruplatsi kõrval, mis mind õnnistas, Elva, Tiigi tn.8. Ja ajaks pakun välja 5. detsembri, laubase päeva, kell 16.00. Pakun rummi ja sakummi (või siis ahjukartuleid või mis hetkel käe- ja suupärane tundub). Kaardikomplekt on olemas. Kristallkuul ka. Teelehtede ja kohvipuru puudust pole. Tikkimistöö tuleb siiski endal kaasa võtta. Kaebuste, taotluste ja pretensioonidega pöörduda käesoleva postituse kommentaariumi või otse minu kõrgestiaustatud telefonile.

14 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Juhhuu! Mina tulen kindlasti, piigad olen sunnitud kaasa võtma, aga loodan, et na muudavad meie ennustamisõhtu ainult mahlakamaks.

Lendav ütles ...

Rõem on minu poolel.

Kes veel? Eelregistreerijad saavad soodustusi - krõbedamad kartulid ja 28,7% rohkem ennustusi!

kaaren ütles ...

Kui ma oma auto muda seest kätte saan, siis tulen ka. (Teatavasti ei ole meil koduteed, käime yle naabri põlluserva või oma põllu, need teed pole 3 kuud aastas sõidetavad. Seega palun mulle võluda 1 korralik kodutee, kyll tuleviku Issand ise annab.)

Metsamoor ütles ...

Nuuks, nuuks, nuuks... Kena laupäevaõhtut! Nuuuuks....

Lendav ütles ...

Noh, Moorike, mis siis nüüd? Klubi liikmeks astumise katsed pole veel kellelgi konti murdnud (sest neid polegi) ja juba kord selle kadalipu läbinuna on sul õigus pretensioone esitada! Halamiseks pole mingit põhjust.

Morgie ütles ...

konte pole?
mina olen 5ndal talinas
töön
kahju

Lendav ütles ...

Jep. Ennustamise konte mul kahjuks pole. Olen alles algaja.

Lendav ütles ...

Ja kuna konte pole, ei saa neid ka murda.

Anonüümne ütles ...

Konte meie majapidamises kyll vahest tekib, nt erinevad veise-, sea-, lamba-, kanakondid. Aint ma ei tea, kas & qidas neid ennustamise maailma pyhicetaxe, et tavalisest rämpsust saax imepärane imeasi.
Eile sain auto suuremast mudaaugust kätte - tagurdades. Edaspidi sõites jääb igasugune tehnika vedrudeni sohu kinni. Aga meil on 1 liiqv vanaraud veel.
Minu yle-eelmiste aastate põua-aegsetele vihmapalvetele on vastu tuldud.
Trv, K

Kudzu ütles ...

Aga kui keegi tulla ei saa, kas lükkab siis edasi?

Lendav ütles ...

Praeguse seisuga ongi ju tulijad ainult pr. Kudzu ja pr. Kaaren. Kui teist kumbki peaks tulemata jääma, võin ju kodus ikka olla ja ahju kartuleid panna, klaaskuuli poleerida ja... Aga minugi poolest võib ka edasi lükata, kui leidub mõni üldsusele parem aeg.

kaaren ütles ...

Kaldun sobivamax pidama seda aega, mis sobib kaugemalt tulejatele. mu nädalavahetused on suht vabad. Ka homme, kui toimub, võtaxin osa, ootan võõrustaja ocust.

Kudzu ütles ...

Mulle sobiks ka järgmine nädalavahetus, ülejärgmisel tulen koolist ja siis ma võin esineda kalapilguga oraakli osas, kes ainult ühte punkti jõllitab.

Lendav ütles ...

Minul pole probleem kokkusaamist nädal edasi lükata, võibolla on Moorikegi siis olemas? Pealegi ilmnes, et lõuna ajal on õetütre sünnipäeva pidamine, aga oleksin ikkagi toime tulnud.

Niisiis, kui keegi nüüd kohe kõvasti karjuma, jalgu trampima ja protesteerima ei hakka, tõstan padjaklubi auväärsete liikmete veel auväärsema kokkusaamise nädal edasi! Seega siis 12. dets., aeg ikka 16.00. See peaks ka hea aeg olema, just enne kuuloomist, on paras aeg teha plaane, kuidas uue sündiva kuuga maailma muuta!

Pealegi on mürakarude kalendri järgi 12. dets. lumepallipäev.