neljapäev, 31. detsember 2009

2009

Jätkates traditsiooni: mida ma möödunud aastal uut tegin, esimest korda kogesin?
  • Olen esimest korda elus kitarriomanik (mänginud polnud ka varem).
  • Trummikomplektiga polnud ka varem kokku puutunud.
  • Esimest korda elus ma tunnen, et minu lähedal on mees, kellest mul on tõesti abi - nii praktilistes küsimustes (kaevuparandus näiteks) kui emotsionaalselt (ja erinevalt peldikuparandajast ei näe ma teda mu elust haihtumas).
  • Mulle on öeldud selliseid asju, mida poleks osanud loota ega uskuda.
  • Esimest korda elus olin ametlikult suvepuhkusel ja sain puhkusetasu.
  • Sel aastal oli esimene kord, kui sain unes inimesega kokku, nägime sama und.
  • Nii õudseid jõule pole ka varem kogenud.
  • Esimest korda elus olen Volkswageni omanik (Moskvitš, Opel ja Volvo on mul juba olnud).
  • Esimest korda elus olen tundnud ennast suurema osa aastast naisena (varem olen ennast ikka inimesena identifitseerinud, sooline identiteet on olnud enamasti mõistetamatu).
  • Esimest korda elus hakkab mulle joonistamine vastu... Mitte miski pole enam iseenesestmõistetav. Ma olen alati joonistamist armastanud...

Eks neid esimesi on küll ja veel, aga kõike ei passi siia kirjutada.

Uueks aastaks ei luba midagi. Kui, siis seda, et püüan jätkuvalt ikka inimeseks jääda, aga seda teeksin niikuinii, hoolimata lubamisest.

Kõik. Head teed tal minna, ma loodan, et uuel aastal loksuvad liikuma need asjad, mis sel aastal närvidele on käinud, nii töös kui isiklikus elus.

Teilegi!

3 kommentaari:

Sol ütles ...

Milline nimekiri, sul on tõega huvitav aasta olnud : )
Kui saaks valida, siis milline valik oleks populaarsem: kas huvitav, põnev aga heitlik ja rahutu aasta või õnnelik ja hea, aga samas rutiinne ja natuke igav aasta?
Õnneks ei saa me selliseid valikuid päris ise teha.

Lendav ütles ...

Võtaks neid aastaid vaheldumisi. Et huvitav oleks ja samas ikka jaksaks. Muidugi, kui aasta algul valida saaks, võtaks vist rahuliku ja õnneliku aasta... Alalhoidlikkus nõuab oma. Aga kui liiga igavaks läheb, küll siis põnevus rahu üles kaalub.

Mina võtaks nüüd hea meelega rahuliku ja õnneliku aasta, masendusevaba, sooja, pehme, terve aasta tahaks ilma ekstreemsusteta lihtsalt kaisus olla...

kaaren ütles ...

Minu poolt kah head uut.
Aasta on NIII pikk aeg, et ka rõõmus 6 õnnelik aasta mahutab mõnevõrra põnevaid & koledaid asju. Ainult kõik ei pysi meeles, sest on ju 365 päeva, milles igayhte mahub mitu asja... & inimese pea pole prygikast.
Mina ise pean maha istuma & mõtlema, enne q eelmise aasta tegudebilanssi mõtetes looma hakkab. Aga elu on näidanud, et mõnusam on osadest asjadest mitte ylearu mõelda:P