laupäev, 12. detsember 2009

Padjaklubi ametlik teadaanne

Teine Koosviibimine On Toimunud. Kohalviibijad Said Hindamatu Väärtusega Nõuandeid Nii Isiklikuks Kui Tööeluks.

Seekord oli kasutusel Imelise Kustukummi Tehnika. Kustukumm Ei Valeta Iial!

Ühtlasi sai lahendatud probleem, kuidas liigelda pommiauguks muutunud Elva linnas - vajalikud on kummikud kaevikute tarbeks ja kõpskingad koerakakaga toimetulekuks. Ühtlasi võib meie ühiskonnas täiesti teenimatult tähelepanuta jäänud koerakakale kiiduväärt kasutust leida - kõpskingaga augustatud ekskremendi saab kerge vaevaga nöörile kuivama ajada, siis saab selle abil ennustada ja lõpuks ahju kütta! Meie olemegi need, kes lahendavad ülemaailmse majanduskriisi!

Ja klaaskuuli ehk mõne muu peegelduva eseme abil ennustamine läks ka õnneks, mul on nimelt majas kandiline vett täis kristallkera, milles nägid kõik asjaosalised rohelisi pilvi (varte küljes kindlalt kinni), see tähendab tohutut romantilise armastuse puhangut!

Aga ülejäänud ennustused olid vägagi isiklikud, minu omal oli märksõnaks "läbimurre". Sisaldas selliseid prohvetlikke lauseid, nagu: "Pead midagi ette võtma mõjukate ja vägevate inimeste suhtes, kes pole väärt oma positsiooni ega võimu." ja "Sa ei peaks tegudega välja astuma, sest sul on kellegagi isiklikult kana kitkuda.", "Hea on värvata avalikkust enda poolele. Ära kasuta oma eesmärgi saavutamiseks jõudu, vaid toetu oma vooruslikule iseloomule. Pead ilmutama oma väärt kursil püsimiseks vankumatust ja ausust." Tänu Kudzu vihjele tean nüüd, et mina olengi uus Tallinna linnapea! Ja saladuskatte all võin öelda, et teda ootab peaministri koht!

Panen ette järgmise padjaklubi kokkusaamise teemaks täiesti ennekuulmatu ja innovaatilise teema: Uue Aasta Ennustused! Ja vihjeks Moorile, kes on ähvardanud seda järgmisel korral enda pool läbi viia: tina, küünlavaha, tahmaplekid paberil, teepaks (kelleks lubas Kudzu olla), õlgede lakke loopimine, kinga vise üle õla (kellel ninaga ukse poole, läheb mehele)... Rahvatraditsioon on käepäraste vahenditega ennustamise poolest rikas! Ega tali taeva jää, seega on võimalus ka ennustada jälgede järgi lumes - istud palja tagumikuga lumme ja jälje järgi ennustad. Kui on südamekujuline jälg, pidada armastuses õnne olema... Ja pudru sisse võib peita igasuguseid toredaid asju, alates pähklitest ja lõpetades kanakontidega, millel kõigil vägagi esoteeriline tähendus on.

5 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Oi ma tahaks seda tagumikuga lummeistumise ennustust proovida! Kahju, et tagumikku ei saa üle õla ukse poole visata - usun, et sealt annaks ka igasugust imet välja lugeda!
Igatahes tänud meeldiva vastuvõtu ja suurepäraste ennustuste eest! Jään oma mehe kulgemisele kaasa elama ja mõtisklen ressursside jagamise ja paigutamise üle (kas osta endale midagi mõnusat või pigem osta perele süüa?)

Lendav ütles ...

Tänan lahkeid kohaletulijaid, nii mõnusat õhtut pole ammu olnud!

Rääkimata sellest, millal mul siin kodus selline õhkkond oli... Ei mäletagi...

Ja veel tänan kõiki selle eest, et te olite heaks stiimuliks koristamisel, maja oli enne väga palju vähem õõnes. Nagu mu ema veel hommikul tabavalt märkis: siin pole isegi minestamiseks ruumi! Aga näe, õhtuks oli juba kõigil vähemalt seisukoht olemas.

Morgie ütles ...

ja millal te minu poole śuvatsete koguneda, prouad?
Mulle mahub mm... nii umbes 4 lastega perekonda seisma ära küll, jah. :)Talina ma mõtlen

Lendav ütles ...

Küllap on vist nii, et kes järgmisena mingi aja välja hüüab, sellel on õigus 4 lastega peret enda poole seisma kutsuda. Ja küll me siis püüame organiseeruda, kambakesi ikka tuleks ära.

No vaatame, kes enne julgeb, Moorike või Morgie?

Lendav ütles ...

Aga seda tagumiku üle õla viskamist võiks siiski kaaluda. Selle tulemused oleksid kindlasti palju huvitavamad ja maailmapilti avardavamad, kui tarot, ruunid ja i-ching kokku.