laupäev, 11. september 2010

Väsinud

Mingi tore viirus liikleb. Lapsed juba olid haiged, nüüd hakkas endal nina tilkuma ja jube väsimus on.

See-eest lõppes täna edukalt nelja päeva pikkune operatsioon Kolin Ja Mürin ehk talviste küttevarude hankimine, osaline saagimine ja täielik kuuri ladustamine. Paar päeva tagasi jäi tööloleku tõttu üks öö peaaegu magamata, minusugune unitõbine (kui veel päeval peab tööd ka rabama ja magada ei saa) on mitu päeva tagantjärele uimane.

Midagi on minu töödega valesti - töölolemist on kuidagi palju, aga palka vähevõitu. Vähemalt selle koormuse kohta küll. Jooksen osalise tööajaga 3 koha vahet. Normaalne oleks üks täistöökoht, mulle tundub... Ja sellelt igatsetavalt kohalt saaks kokkuvõttes rohkem palka, kui kolmelt jupikeselt kokku. Praegu on kuidagi hõre jälle, talvepuud, üür, lapsed kooli...

Ma pole aasta otsa midagi joonistanud ega maalinud. Saaginud olen ka imenatuke... Novembriks on jälle üks väike näitus lubatud teha, eks näis, kuidas ennast käima saan. Õnneks on tööde maht väike.

Hoolimata kõigest väsitavast on alati midagi-kedagi rõõmustavat. Väike karvane, natuke "küüniline" laps majas ja igavus ning kurbus kaovad jäljetult!

8 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Kuidas oleks ühe Padjaklubiga? Sügiskaamose vastu aitab kindlalt, preemiaks on väikene moos (tegelikult ikka seened)!

Lendav ütles ...

Ausalt, ise juba jõudsin ka sellele mõelda, kuid ettepanekuga jõudsid sina ette!

Kudzu ütles ...

Millal oleks sobiv aeg? Ma olen ise täitsa otsustusvõimetu, jäin tibake haigeks, aju ei tööta enam üldse.
Mulle sobivad kõik nädalavahetused, vähemalt hetkel ei ole ette näha, et peaksin kusagil mingeid asju ajama.

Morgie ütles ...

kuidas sobiks tulev ndlvh, nt 18 sept, padjaklubi koos lastega?

Kudzu ütles ...

Igatahes!

Lendav ütles ...

18... võibolla isegi jõuaksin kuidagi läbi... Sebin päev läbi grupi nägemispuuetega inimestega, algul vean neid mööda Väikest Väerada, siis olen neile bussijuhiks kuhugi ratsutama, kui peale seda veel jaksan, tulen läbi. Aga pühaba on mul vaja juba hommikul kell 9 lasketiirus letis olla... Vastik. Mul ei olegi nädalavahetust...

Järgmine nädalavahetus on ka juba osaliselt kinni (ikka tööga).

Kudzu ütles ...

Kui Sa saaksid tulla, siis mina poputaksin Sind söögi ja joogiga, ennustaks KohviPaksu pealt ja kõik meie maja sohvad (usu mind, neid on palju) on Sulle broneeritud. Tule ainult kohale!

Lendav ütles ...

Eks ma püüan! KohviPaks on eriti hädavajalik. Söögita võib veel kuidagi hakkama saada, aga KohviPaksuta... nii võib äragi surra!