pühapäev, 19. september 2010

Padjakas

Järjekordsel padjaklubi kokkusaamisel käidud. Nalja sai nabani ja ennustada vist pea paarikümne eri raamatu järgi + i-ching +ruunid. Švejk nöögib mind ja seletas, kuidas ma nigu peni vorstmaakri ukse taga lõhna nuusin (aga midagi ei saa). Aastavahetusel ta ju seletas, kuidas kõik on ära varastatud, isegi pool pätsi leiba on ära viidud, ainult rupskid on alles jäetud... Kuidagi ühte auku kõik need ennustused.

Piibel jahvatas midagi ristilt maha astumisest...

Ruunid seletasid, et mõistlik oleks loobuda ootamisest. Aga kannatlik olemine on sellegipoolest oluline. See tahab veidi seedimist...

Ülejäänud seltskond sai igalt poolt hullult sõjakaid ennustusi, eks vist on igaühel oma lahing käimas. Ja Kudzu ohkas peale üht röögatu arenguperioodi ennustust, et tal on ausalt öeldes sellest lõputust arenemisest ja muundumisest juba kõrimulguni.

Kõige toredam oli aga Kudzu juures laud - mida see kõik endal kandis ja kuidas see väsinud inimesele maitses! Ahh!

Ma tänan!

4 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Ma olen kindel, et Padjaklubi liikmed ei ole vastu, kui me kohtuksime juba oktoobris. Ma tahaksin kangesti uut ennustust (kuigi oli juttu, et tegu on kvartaalse ennustusega). Arenetud on juba küll, nüüd tahaks puhata ja mängida.

Lendav ütles ...

Täpselt! Kui ma oma töögraafiku kätte saan, planeerin padjaklubi esimese asjana ära. Kui rahvas vastu pole, kutsuksin inimesed vahelduseks enda poole, kuigi Kudzu lauaga võrreldavat lauda (ja kahjuks ka samas mastaabis raamaturiiulit) ei julge pakkuda... Kudzu lauaga on üldse vist võimatu konkureerida...

Lendav ütles ...

Kvartaalne ennustus on üldse liiga pikk, sügis-talvisel perioodil peaks seda vähemalt iga kuu uuendama. Ausalt, mul hakkab sellest vorstihaisust juba süda läikima.

kaaren ütles ...

Ja.