reede, 26. september 2008

Vananaiste suvi

Kuigi papa Želnin ütles selle kohta, et naine pole kunagi vana, niisiis naistesuvi. Isegi saagida olen saanud. Täna alustasin uut kuju, konna teen.

Tegemist on sigapalju, sellest ei hakka ma kirjutama. Kirjutan hoopis sellest, et enne, kui rajale kõik kujud täiesti korralikult üles said, virutati juba üks ära. Kahjuks pole mul hetkel käeulatuses sellest ühtki pilti, aga see peaks õige pea jõudma mõnessegi massiteabevahendisse. Pildiga. Võibolla ma nüüd solvan inimesi sellega, aga ma olen selles isegi enda jaoks positiivset leidnud. Inimesed on selle raja juba omaks võtnud, hämmastava kiirusega oli info kadunud kujust liikuma läinud. Ja kui keegi peaks nüüd veel ülejäänud kujude kallal midagi üritama, siis ta vist lintšitakse möödakäivate kepikõndijate või jooksjate poolt lihtsalt ära. Valve missugune. Hea on teada, et rada on inimeste poolt omaks võetud, me pole seda ilmaasjata teinud. Kuigi selle teadasaamise hind on kõrgevõitu. Ma ei kujuta ette, mis me sinna asemele paneme...

1 kommentaar:

Metsamoor ütles ...

Ma paneks tahvli selle kuju loo ja pildiga... Loodan nii väga, et ta ühel päeval jälle tervitamas on!