neljapäev, 26. november 2009

Käes on uus ajastu

Nüüd siis ametlikult. Ma astusin jälle s... ... ... . . .

Maailm Ei Ole Enam Endine, Ei, Ei Kunagi Enam. Vasakut Jalga On Ka Õnnistatud, Nüüdsest Hetkest On Kõik Mu Sammud, Mõtted Ja Teod Otse Elu Endaga Pühitsetud! See Ime Juhtus Otse Mu Oma Koduõuel, Kui Kaevust Vett Tõin. Imeline!

[Juba mu isa ütles iga kord prohvetlikud sõnad, kui junni metsarajal nägi: "See on Elu!"!]

Nii Ongi. Kuulake Mind, Sest Minu Suu Läbi Kõneleb See, Mis Mu Jalgu Läbi Saabaste On Õnnistanud!

-------

Järgneb silmade pööritamine, suust hakkab kuldmune kukkuma (vahutortidega vaheldumisi), kõigis võimatutes värvitoonides nimbus juba hiilgab. Ühtlasi pidin (jälle) oma köögipõrandat pesema. See võib niiviisi harjumuseks saada... Hirmutav väljavaade. Nüüd te siis teate.

Ja palun, olgugi, et ma mõistan Teie suurt tungi minu juurde, siiski ette registreerida. Kristallkuul ei kannata üle 1,6180339887 inimese päevas ja võib lühisesse minna. Kui kristallkuulile lisaks kasutada teisi vahendeid, nagu teesagu ja kapsaleeme ilmutused, saan võtta vastu maksimaalselt 3,14159265358979323846264338327950288419716939937510 inimest ööpäevas. Aga see on ka viimane piir!

Ma ei vastuta nõustamise õigsuse eest. Ma ei vastuta tagajärgede eest. Ma ei vastuta selle eest, kui te mulle liiga palju maksate, pealegi väljend "liiga palju" on oma olemuselt võimatu. Ma ei vastuta elektrikatkestuste eest, kuna Elva linnas kaevab Facio kanalisatsiooni ja tänu sellele on kristallkuul pirtsakas. Kaebuste ja pretensioonide korral pöörduda otse pühitseja poole, ta on mul siin kusagil muru sees... kus ma neid saapaid pesingi...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See tundub mulle usutavam q Selgeltnägijate tuleproov, millest paari osa nägin. Parem pyhicetud muru & köögipõrand q excentriline & ahne, ee, kaugelttoodud tolgus;P

Metsamoor ütles ...

Nii lahe!!!

Lendav ütles ...

Pühitsus on lõpule viidud. Kolmas kord oli sellesinatse Ishshandha aasta kahekümnekaheksandamal novembrikuu päeval.

Ilmutused Ei Jää Tulemata! Värisege suurest rõõmust!

Morgie ütles ...

Holy shit!
or
every shit is sacred
every shit is good

let shit happens to us now and forever!

http://www.thejaywalker.com/pages/shit_happens.html