teisipäev, 24. november 2009

Mis see on?

Palavik 37.1, uimasus, kohati pearinglus ja nõrkus. Kui ma mõtlen, kas ma olen terve, siis kindlasti mitte. Kui ma endalt küsin, kas ma olen haige, siis on jaatavat vastust ka raske anda. Mis ma siis olen? Kuidas peaks käituma, mida sööma, mida söömata jätma (eriti, kui osad söögid ajavad iiveldama, rase pole)? Öeldakse: joo palju! Aga see tähendab teistpidi välipeldiku vahet jooksmist ja seda ma ju ka väga ei taha, eriti soojast voodist tuulisesse vihmasesse õue...

Peale selle avastasin endal esimese korraliku loomingulise kriisi! Varasemad on selle kõrval nohu olnud. Järgmisel teisipäeval on meil Mariga näituse avamine, Elva Matkakeskuses. Ja mul ei ole vaatamata pikale planeerimisele ikka veel tööd valmis saamaski mitte. Ausalt, mõtlesin, kui esimene kord nõrkushoog tuli, et ütlen paariks päevaks kõik koduvälised tööd üles (reaalne põhjus on ju olemas ja laua taga ikka jaksan istuda, pliiatsit hoida) ja saan oma joonistused valmis, aga nüüd ma lihtsalt tukun...

Stepslit veel näos pole. Aga küll ta tuleb. Hiljemalt siis, kui meil näituse ülespanek tuleb ja mul midagi riputada pole, siis on küll sea tunne...

1 kommentaar:

Kudzu ütles ...

Parim jook - külmutatud mustsõstardele keev vesi peale (ettevaatust, nõude purunemise oht!), mett sisse ja lusikaga mahl välja pressida. Juua kuumalt! Alandab palavikku, sisaldab palju C-vitamiini ja rauda ning mis peaasi, on kaubandusvõrgus olemas, kui endal kodus pole, ning leidub keegi kena inimene, kes selle poest ära toob. Lisaks maitseb hea!