laupäev, 9. mai 2015

Veel pilti

Saagimise plats on vana töökoja kõrval, elu käib seal siiani, parandavad ja lammutavad ja ma ei teagi mida kõike nad seal veel teevad. Aga hoone ümbrus on põnev. Kõike leiab. Väike valik:
Küünlavalgel piibutamine keelatud



Tuletab millegipärast lapsepõlve meelde...










 Kui juba Valgutasse saagima sai mindud, viisin möödaminnes sõbranna Aakresse maakoju ja tõin ta sealt pärast linna jälle tagasi ka. Rohelises helendavas rüüs kased, pruudiehtes viljapuud, nurmenukkudest kollendavad (ja lõhnavad!) mäeveerud, kiuksuvad konnad... Idüll.
Pruudiehtes


 Sain sealt mõne õunagi kaasa :)
Päris õunad! Mullused!
Õhtupoolikul jõudsin veel Tartu linnagi, Notsu poole riidekappi tuustima ja K-Rautasse pleksiklaasi ostma. Raamatukogu ootab mu joonistuste raamimist ja näitust. Natuke peavad veel ootama, konnad tuleb saepurust enne ikka välja päästa :)

Notsu kutsus mälumängule, aga mul hakkas äkki väga rumal tunne ja ma ei tihanud minna - arvata võib, et mu mälumängu hiilgeajad möödusid 25 aastat tagasi, kui me klassi võistkonnaga oma koolis parimad olime ja preemiareisiks metsavahiga lennusõidu Piirissaarde saime. Ma pole vist ei enne ega pärast nii palju oksendanud.

Homme jälle saagima.

1 kommentaar:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

täiesti uskumatu aga minul pole nurmenukku :( see puudujääk tuleb likvideerida aga seda värelevat kevadist rohelust jätkub sel aastal õnneks kauemaks kui eelmisel. Seeie läksid puud 3 päevaga lehte