teisipäev, 3. juuli 2012

Fotokroonika

Kõigepealt kõige vanemad pildid - minu lemmikud Lagle reisist. Kus nad täpselt ronisid, ei saa nende unenäoliste piltide järgi aru, aga ega see vist polegi vajalik. Juhin tähelepanu viimasele pildile - äärmiselt ilmekas kalju!
Kohalik Valguta Mustjärve äärne isetekkeline viisnurk - küllap peab seda pühaks paigaks pidama või midagi.
Ja nüüd Vastseliina - minu mälu järgi kujundas selle imekauni puuriida Jana Huul, tagataustal läinud aastatel valminud kujudest park.
Siin aga otse loomulikult esiplaanil minu vaimusünnitis, millele on kelmikaks kaaslaseks Olev Russi kuju.

Siin on perekond Ijavoinen-Puhvel, avalikustasid oma tõelise palge.

Kommentaarideta puhkehetk.

Noorperemees traktoriroolis - ilmselgelt eelistatuim paik üldse. Kui saaks, siis ka magaks seal.
Teisel õhtul külastasid meid miilitsad, munk ja korstnapühkija. Miilitsad passisid ja õiendasid kõrval, kuni munk ja korstnapühkija said kõik musta töö oma kaela - nimelt oli kusagilt välja kaevatud 2 družbat, millega uhke heitgaasipilve ja vandumise saatel üks jäme palk ka sobivalt lühikeseks saeti.

Puu ja tuli - see on meie viimase õhtu suur ohvrilõke, kus põlesid surnuksmädanenud kujud. Selgituseks - need kujud olid algusest peale üsna pehkinud. Hea pehme saagida ja. Kõvast puust kuju kestab ikka pikalt.

Ja lõpuks üks udune pilt (ei pääsenud lähedale pildistama) Olev Russi näitusest Munamäe torni kohvikus. Olgu käidud!

Ps. Absoluutselt arusaamatu on, miks ühest arvutist üles pandud pildid on suuremalt vaadeldavad ja teisest arvutist pandud pildid ei ole... :(

Kommentaare ei ole: