laupäev, 28. mai 2011

Kutse (parandatud versioon)

Kutsun kõiki huvilisi Tartumaa Tervisespordikeskusse (tuntud ka Elva lasketiiruna) LASKESPORDINÄDALALE! Tuleva nädala jooksul teisipäevast pühapäevani (31. mai - 5. juuni) saab siin kas väga odavalt või hoopis tasuta proovida erinevaid relvi. Vibulaskmine, laserlaskmine ja scatt on tasuta, püstolit ja õhupüssi proovides tuleb moon kinni maksta. Võimalik on väikse raha eest ka võistlusest osa võtta, see summa läheb siis võidufondi. Argipäeviti oodatakse kõiki kell 14.00-19.00, nädalavahetusel kell 11.00-15.00. Mina olen suuremalt osalt vibutiirus.

Kohtumiseni!

5 kommentaari:

Morgie ütles ...

Kõlab pagana hästi...
ei tea, kas saan tulla, aga tahaks küll.

kaaren ütles ...

aga tulirelvad?

Lendav ütles ...

Sportpüstol ongi tulirelv. Ja väiksekaliibriline püss ka, millega saab lasta 25m tiirus ringmärki ja seatiirus ka liikuvat märklauda (siga). Padrunid, paugud, püssirohu põlemise hais ja kõik nagu peab.

mustkaaren ütles ...

õumaigaad! kunas see kõik oli???

Lendav ütles ...

See kõik oli 31.mai kuni 5.juuni käesoleval aastal. Teisipäevast pühapäevani. Ma mõistan, et sul ei pruugi kalendrit käepärast olla, aga ma ei tea, kuidas ma siis oleksin pidanud aja määratlema? Esimesest kihulasepühast kolmanda sääsepühani, parmupühaks on juba läbi? Sel ajal, kui lapsed viimast nädalat koolis on?

Egas midagi, järgmisel aastal jälle. Sa võid oma telefoni tuleva aasta juuni esimese nädala peale meelespea kirjutada (ma arvan, et 5.-10 juuni on tõenäolised, aga ei julge kindlalt öelda, äkki on nädal varem?).