laupäev, 28. mai 2011

Rahvaste sõprus

Elvas on Euroopa naabrite päevad. Soomlasi, rootslasi, leedukaid... Täna on teine päev kolmest. Käisime meiegi oma kooriga sõpruskontserdil laulmas. Lauluväljakul olid kuulamas-vaatamas ainult mõned esinejate sugulased ja need esinejad, kes veel oma järge ootasid... Nukker. Ümberkaudu oli ka midagi laada moodi, puha kõik käsitöö... Aga ostjaid sinna suurt ei sattunud, endalgi on rahakott kuu lõpu puhul vägagi hõre.

Rahvaste sõpruse sisse mahutasime ka oma selleaastased Elva puukujude talgud. Tegijaid on poole vähem, kui varasematel aastatel. Aga noh, viriseda pole midagi, vahepeal kahel aastal jäid talgud üldse ära. Sel aastal valmib uus härjapõlvlaste kaitseala (eelmine varastati ära...). Loomulikult suuremal ja uhkemal kujul ja pisut muutunud kontseptsiooniga.

Rahvaste sõpruse ja puutalgutega seoses sain eile õhtul ka üle pika aja tsiklisõitu. Nimelt tulid kaks saagijat-sõpra kaherattalistega. Oh oli hea... Meenusid mitmed varasemad sõidud, Hannesega Varbolast näiteks, terve pikk kuum päev (+28C) läbi Eesti. Või lühike, aga meeleolukas sõit kallimaga Elva lähistel, miniseelik ümber p** lipendamas... Romantika :)
Jõudsin isegi juba jälle mõelda tsikli soetamisele. Täna tundub see veel utoopia, aga kes teab, mida tulevik toob? Ükskord 20 aasta pärast olen pensionieelikust maanteehirm, pange tähele!

1 kommentaar:

kaaren ütles ...

lähme siis koos.