pühapäev, 3. oktoober 2010

Padjakas




KohviPaks kuulutab välja järjekordse koosviibimise!
Oodatud on kõik vanad ja uued liikmed (liigesed, lihased ja siseelundid, isegi proteese võtame vastu)!

Ennustusviiside valik on piiramatu.

Sündmus saab toimuma laupäeval, 09.10.10. ja eelkõige leiab aset ettevalmistus järgnevaks maagiliseks enneolematuks kuupäevaks. Toimumispaik - Elva, minu laut /häid lambaid mahub palju ühte lauta/*. Katastriüksuse tunnus on 17006:001:0054.

Kellaaja peaks vist ka märkima... aga ma teen sohki ja märgin selle siis, kui te olete kohale jõudnud! Juuresolev pilt** aga illustreerib KohviPaksu mitmekülgseid ja harivaid kasutusvõimalusi! Ühtlasi kuulutan välja ka sauna kasutamise võimaluse soovijatele!




Ps. Kui kohvi suhtes on vastumeelsus, on täiesti aktsepteeritav alternatiiv TeePaks. Meil ei toimu mingit orientatsioonist lähtuvat diskrimineerimist - olgu lemmikuks siis Kohv, Tee või Piim!

*Meenub armas lugu Meremäelt, kus ühes hurtsikus kunagi suvitasin ja pr. Soli külla kutsusin. Sol kõhkles, kas me sinna ikka kõik ära mahume, mina rahustasin: häid lambaid mahub palju ühte lauta. Sol käratas: seda LAUTA ma mõtlesingi!

**Pilt on illustreeriva tähendusega ja toote tegelik suurus, kuju ning värvus võivad erineda pildil olevast. Pildil ei ole mina. Pildil ei ole ka ükski padjaklubilistest. Mul pole õrna aimugi, kes see põrguline olla võiks. Küsimuste või kõrvaltoimete tekkimise korral konsulteerida arsti või apteekriga.

6 kommentaari:

Morgie ütles ...

Ma sain kohe aru, et see pole sinu habe! (Seal pildil)

kaaren ütles ...

Tyhja sellest reklaamtibist, ega seebireklaami-modellid ei kajasta ka neid kõverikke, kes selle tootega ennast tegeliqlt määrivad.
Q ennustused ei ole sellised, nagu mulle meeldivad, sii kaeban Tarbijakaicesse ning Õiguskanclerile. Aga tasuta ennustuse peale olen mina kohal nagu 5 eurot.

Metsamoor ütles ...

Tere!
Mul selline asi, et Kasteheinal saaks ka padjaklubi teha.... Siis ma saaks ka rohkem osa, muidu käin korra kindlasti läbi, aga kuna poisid on kodulembud (ja issit pole R-P), siis ei saaks pikemaks jääda:( Et mõelgem, kallid padjatajad...

Lendav ütles ...

Minugi poolest. Kui ülejäänud padjatajad nõus on?

Minu laudake ei kao ka kuhugi, nii et siin võib mõni teine kord olla. Ja kassi katsikule tulla soovijad võivad ju siit enne (või pärast) läbi tulla. Me Moorikesega ei ela üksteisest üldse ületamatult kaugel. Morgie saab sellegipoolest minu pool ööbida, kui ainult tahab.

Moorikese onni katastriüksuse number on 69403:003:0083. See peaks seletama kõik.

Morgie ütles ...

Aaa.

Metsamoor ütles ...

Igaks juhuks ka Moori telefon: 5346 2888 ja esmane suund ikka Elvale, eks:)