pühapäev, 10. oktoober 2010

KohviPaks

Koosviibimine möödus edukalt. Keegi teed otsides metsa kaduma ei läinud (või kui läks, siis me lihtsalt ei tea seda veel). Seevastu majaperemees, keda me oodatagi ei osanud, üllatas meid ja jõudis läbi paksu pimeda metsa koju. Sõime ohjeldamatult moori hõrgutisi ja ennustasime sama ohjeldamatult.

Mul on oodata perioodi täis raha ja armastust. Kõrvaltõlgendajad lisasid sinna veel ka peatse kolimise*. Kaktuste raamat kinnitas, et olen raskestikasvatatav, kodustamisele halvasti alluv tünjas ribiline olend, kes õitseb terve öö. Ilus valge õis.

Olulisematest ennustustest veel Kudzu küsimus, kas tuleb tuhande aasta külmim talv, millele I-Ching vastas: "Teil on tunne, nagu võtaks külm kohe ära teie istutatud tärkava viljataime. Ärge lootke liialt ainult enda peale ning ärge kartke teistelt nõu ja abi paluda." - Seega on oodata üle mõistuse külma talve ja abi küttepuude näol on vägagi teretulnud!

Ühtlasi saime teada, et Kudzu igavese arengu periood on lõppenud! Hurraa!

*Lisaks õhtusele ennustusele nägin täna öösel peale padjaklubist tulekut unes, et leidsin ideaalse korteri. Kusagi ääremaal, korteri müüjad olid venelannadest õpetajad. Mis korter maksis, jäi küsimata, aga naised kinnitasid, et kiiret pole - aega on kuni novembri lõpuni. Üks andis mulle veel imeilusa sügavpunase kahe kõrvaga kruusi.
Siis ärkasin korraks, uuesti uinudes kohtasin oma koorikaaslasi, kes õnnitlesid mind kodu leidmise puhul. Kirjalikult.

2 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Ei saa jätta märkimata, et minagi kaalusin unes majaostu. Tegu oli ühe sellise hoonega, kus ma kunagi elasin, kuigi sarnasus oli ainult minu peas olemas. Hinda ei unustanud küsida - 27 miljonit eeku! Arvutasin unes paaniliselt, et kui selline laen kaela võtta, palju iis tuleks kuumakse. Õnneks otsustas pisike Ingel mulle kaissu pugeda ja sellega minu arvutused lõppesid.

Skarabeus ütles ...

Oo,milline õnnis meeldetuletus! Mul on kuskil (aga kus küll?)see hiina heksagrammide raamat! Jumal,kus sai vanasti ennustatud ja päev paika pandud.Homme kohe asun tuhnimistöödele!