reede, 6. november 2009

Uus projekt

Alustasin uut projekti nimega "naabrite väljasöömine". Täna hommikul maabus minu valdustesse terve komplekt trumme. Paar taldrikut on hetkel puudu, aga lärmi saab teha juba niigi piisavalt (sellegipoolest - kui keegi lugejaist teab kusagil soodsalt vedelemas taldrikuid, neid trummikomplekti omi, andku teada!).

Peale selle oli tore ja meeleolukas sõit Nõkku, ema läks sünnipäevale. Teed olid libedad nagu tatt ja talvekumme ei tahetud üheski ettejuhtuvas kummiboksis mu autole alla panna enne, kui ehk järgmisel teisipäeval... Tartusse oli ka asja ja "täiesti juhuslikult" kohtusin armsa Y-ga, kelle abiga sai autokene ühes äärelinna parklas üks-kaks-kolm talvepapud alla. Kummiboksil jäi oma raha saamata, mina ei pidanud oma väikest peakest ja tillukesi õrnu käekesi nii keerulise mehhaanikaga piinama. Mulle jõudis kohale, et tegelikult oli see pseudoprobleem, kui ma tean paari asja, mida jälgida, olen ma nii palju mees küll, et sellega vajadusel ise hakkama saada. Pealegi läks see mulle ikkagi kalliks maksma - ma olin sunnitud lubama, et õpin trummi mängima.

Trummid-trummid-trummid... Vaatame, kes kauem kannatab - vasakpoolne või parempoolne naaber. Pealegi - kuna ma tõstsin auto tungrauaga ise üles, pidi Y mulle osa tagasi maksma, st. et ta peab ise ka siin mõnikord kolistamas käima.

Naaber aga oli juba meeldivalt häiritud. Maja oli minuteada tühi, läksin natukeseks tümistama. Ja juba ta tuli õiendama - oli koju jõudnud. Kergelt ärritunult küsis, kas mul juba kitarrimäng selge, et nüüd trumme vaja oli? Haa, ega üks ei sega teist. Ma võin neid ju korraga ka õppida - trummi hommikul ja kitarri õhtul! Või vastupidi, kui soovi on! Väike uinutav monotoonne tümps kell 10 õhtul, kui ma tunnikene järjest mõnda rütmi käe-jala sisse harjutan, ei tee ju liiga kellelegi? Või mis? /see oli nüüd must huumor, kes veel aru ei saanud/

Igatahes, kui ma kevadel kirjutasin, et unenägu täitus - mulle ilmus majja kitarr, siis seda, et trummid tuleksid, ei osanud ma unes ka näha. Ja tegelikult ma saan oma majanaabriga väga hästi läbi, lubasin tal tulla panniga ähvardama, kui ma tal elada ei lase. Teise naabriga (kõrvalmajast) aga inimkatsed jätkuvad.

1 kommentaar:

kaaren ütles ...

Taldrikke saab poest, normaalsetel algavad hinnad nii 500eek/tk... mõlkis taaskasutuspille ei soovita, riqd kõrva ära... & korralikq koncertkomplekti koos tagavaraosadega leiab väga vähestest kodudest... Võtame optimistliqma noodi.
Punkbändi jagu koli juba koos. Mul on mõned laulud kah pakqda. Millal alustate?