neljapäev, 30. juuli 2009

Suvised rõõmud

Nonii. Eile õhtul lõin oma varba vastu kivi KÕVASTI ära. Oli valus. Küüs ära ei tulnud. Õppust ei võtnud. Aga mis kehvasti, see uuesti! Täna ennelõunal virutasin hooga (mitte meelega!) sama varba vastu sama kivi. Ei olnud üldse nii valus. Imestasin, et kuidas siis seekord haiget ei saanud, ja mis ma näen! Küüs lipendab nagu tilluke verine nõukogude võitluslipp uhkelt varba küljes! Istusin autosse ja 10 min pärast oli arsti juures ülearused osad eemaldatud ja kena (aga siiski ebamugav) valge side armsal väiksel varbal.

Nüüd ootan juba viiendat tundi, et millal ta siis valutama hakkab. (Siduja lubas lahkelt, et hakkab) Ei jaksa enam oodata. Ja kuigi mul on selline tunne, et ma olen TÄIESTI TERVE, ikkagi ei julge ujuma minna...

Ps. Lisaks varbale lõin ka oma plätul talla lahti. Et ikka oleks. Täiega. Huvitav, mille ma veel jõuan täna lõhki lüüa?

1 kommentaar:

Lendav ütles ...

Otsustasin ignoreerida kõiki tarku nõuandeid ja sidusin varba juba päeva teisel poolel lahti. Varvas rõõmustab, mina ka.

Midagi pole rohkem ära lõhkunud. Veel.