neljapäev, 16. juuli 2009

Kolm kaunist sõna

Kas te teate, mis on suhte algul kolm kaunist sõna, mida naine nii väga ootab, et talle öeldaks? Jah, needsamad sõnad. Aga kas te teate, mis on kolm kaunist sõna, mida naine meeleheitlikult ootab peale aastaid abielu? Ei, neid on ta juba suhte alguses kuulnud, kui tal on vedanud. Need sõnad on hoopis: "Ma parandasin ära!"

Jumala õige. Mul tuleb siiani heldimus peale, kui ma meenutan, kuidas Hallan mõni aasta tagasi siin saunas käies leiliruumi lambi pirni ära vahetas. Ilma, et ma oleksin palunudki. Ma ei olnud sellise käitumisega üldse harjunud, ei ole õieti siiani. Kuigi olen viimaste aastate jooksul erinevates esitustes õige mitu korda kuulnud imekauneid sõnu "ma parandasin ära!". Ja mul läheb iga kord süda soojaks, kui ma näen abivalmis inimest. Kes lihtsalt ulatab abistava käe, kui seda vaja, tegemata sellest suurt numbrit. Selline inimene muutub minu jaoks äkitselt lausa kuldseks, väga väärtuslikuks. Selliseid inimesi tuleb hoida. Neid ei ole just ülearu palju.

Ja ei ole üldse tähtis, kas parandati mõnda tahket asja või hoopis hinge, või siis ulatati abistav käsi millegi uue loomisel. See ei ole tähtis. Ainult hea tahe loeb.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen viimase n2dala sees mitu asja 2ra parandanud, mis aastaid puru on olnud. P2rast aastaid ootamist on mõttetu veel aastaid oodata, et see v6i teine asi ka korda tehaxe, seet6ttu eelistan asju ise teha, seega need 3 qldset s6na ka ise qldavale tuua.
Ning heade inimeste kohta lehest v6i netist lugeda.
Trv, K.