teisipäev, 28. aprill 2009

Pulmad, jah pulmad, viina viiskümmend vaati!

Minu aias oli täna ootamatult pulmapidu. Tervet valda just kokku ei aetud, aga muidu oli pulmapidu äge. Mina lõpuni ei jaksanudki olla.

Pruut oli uje ja kohati üsna pipar, turtsus ja susises, peig aga ei lasknud ennast sellest segada. Ääretu kannatlikkus. Tiirutas ümber pruudi ja püüdis teda ikka ära rääkida. Vahel ka selga ronida, aga siis jälle tiirutas ja tiirutas.

Mina aga avastasin endas vuajeristi, vahtisin seda siilipaari oma kolmveerand tundi, kui nad kiimeldes kulgesid risti läbi kogu aia. Minust nad sinna tiirutama jäidki.

Mnjah, esimesed soojad ööd. Õhus on armastust. Olgu need siis konnad või siilid, lindegi olen juba vallatlemas näinud.

Ja täna hakkasid kärmemad põõsad lehte minema. Hull kevad. Nii äkiline, eelmisel nädalal olid veel täitsa korralikud öökülmad. Esimesi pääsukesi nägin, päevasoe on käes. Küll need ööbikud ja öösoe ka tulevad. Ma juba julgen uskuda, et talv ei olegi igavene.

2 kommentaari:

Metsamoor ütles ...

Ärkasin täna hommikul kell 3.40 (hommik või asi:) Aga lõin akna lahti ja kuidas laulis juba helendav maailm.... Tõeliselt mõnus:)

Anonüümne ütles ...

Kasside jumalikq lauluosqst v6is juba m6ni n2dal tagasi nautida. Aga vist esmasp2eval n2gin paari rukkir22ke p6llu22res nokkimas!
Trv Kaaren