reede, 22. aprill 2016

Paari sõnaga

Et kas ma olen ikka elus ja äkki isegi terve? No peaaegu. Läinud pühapäeval sadas mu õuele koormakene aknaid, nii et saab hakata tõsiselt kasvuhoonet kasvatama. Aitäh, Kaaren! Siis käisin Räpina lähistel üht suurepärast puupakku vaatamas, praeguste plaanide järgi läheb varsti see töösse (nagu veel mõned pakud veel mõnes kohas). Sealtkandist tagasi tulles oli Lagle pealekäimisel hädasti vaja Kiidjärve looduskeskuse juures peatuda, metsa ronida, pildistada ja tammil käia, vana veskit uudistada. Ilm keeras järjest tuulisemaks, hallimaks, külmemaks. Aga - mu hammas tuikas juba ennegi. Seesama, mis aasta tagasi jõulud pekki keeras. Hammas oli hirmus pirts, hakkas kohe jonnima ja ei reageerinud isegi antibiootikumidele, nii et ma olin peale seda ilusat käiku veel mõni päev puruhaige, kuni tülitekitaja eemaldati. Ilusaim hetk oli see, kui peale tunniajast (!) hambakakkumist koju voodisse taastuma tulin ja Põrrikene mu kõrvale puges, nina haige põse alla pistis ja nurruma hakkas... Kohe parem sai :) Igatahes on nüüd hea ja kerge olla, üks mure (hammas) vähem.

Pilte ka:

Nunnukene ärkab (jaapani lehis)
Kivirik, nii rõõsa, nii särav :)


Karulauk uhab kasvada

Kirjuleheline

Haakrist voldib ennast lahti
 Ja Lagle lippas mööda metsaalust ringi, ise nunnundusest lõhki minemas ja kilkas: tinilill! tammal! ja tegi pilti:

Seekord sedaviisi.

8 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Kassid võivad olla võrratud kui nad seda tahavad :) Ai ma kujtan ette laglet metsa all hõiskamas ja vudimas, et sinine peanupp sinililledest välja ei paista :D

MUHEDIK ütles ...

Kohe hea, et haige koht eemaldatud sai, see paistab isegi fotodelt välja :) Kõik tärkav, puhkev ja praegu õitsev on lihtsalt võrratud.

Köögikata ütles ...

Oijaa, see on mõnus, kui lõpuks piinajast vabaned. Ja nii tore, et kass abiks oli.
Kevadises metsas kiupun minagi veel silkama ja kilkama, mis siis noortest rääkida.

Futu ütles ...

Hambavalu on kõige hullem valu üldse. Hea, et hästi lõppes.:)

Anonüümne ütles ...

Sellest hambast midagi nikerdada...

Eve Piibeleht ütles ...

Sul on nii hea silm detailide peale

mustkaaren ütles ...

Lahe!

Anonüümne ütles ...

Mulle nii väga meeldivad Su fotod!