neljapäev, 14. aprill 2016

Kuidas unistused täituvad

Väikestviisi täituvad. Nii, et ütled välja, mida soovid ja siis - kõige olulisem - võtad küsitu vastu. Tahtsin siin aasta tagasi omale küll diivanit, küll tugitooli. Diivani sain läinud suvel, tugitool tuli minuni eile (autopagasnikust tassisin selle tuppa siiski täna). Uus seltsiline, kelle seljas elada, vajab pisut kõpitsemist (üks polt on puudu ja riie vajab parandamist-uuendamist ning uut katet on ka peale vaja). Aga muidu - küllaltki väike, kerge ja mugav. Minu majapidamisse suurem ja raskem ei mahukski. Mulle on see hetkel parim, samas sai üks teine inimene vanast kolast lahti - kui ma poleks tooli võtnud, oleks see prügimäele läinud...

Alustasin täna ka loovtöökatsetega. Kes tunneb ära need imelised õied? :D Ma pole ammu akvarelli teinud (mitukümmend aastat?), nii et palun suhtuda leebelt.


Elu läheb aina paremaks
Ps. Nagu näete juuresolevatelt piltidelt, siis jaksan juba sõrmi-varbaid pintsliga liigutada - seega enam surmahaige pole.

13 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Akvarell on ja jääb minu suurimaks kunstiimeks vist üldse :Dtuleb sul ju välja küll ja mis ei tuleks kui kord juba käsile võtad, andekas nagu sa oled :) Tool on äge, tõesti just su elamisse paras ja laheda moega. Saa nüüd terveks ka, sellised kummalised haigused on väga kahtlased ja hirmutavad ka natuke, hoia ennast ja ravitse usinalt edasi

MUHEDIK ütles ...

Ravitse ja maga ja maali kah veidi. See tuleb Sul hästi välja ja ei murra konti. Toolike on aus. Hea, et on tuttavaid, kes väärt kraamist lugu ei oska pidada :D

Milda ütles ...

Unistada tulebki suurelt ja kôige tähtsam- räägi inimeste(ga)le, alati on midagi, mis majapidamises üle ja kellelgi väga puudu. Ei tea pakkuda, kui soovivihjeid ei ole:)

Lendav ütles ...

Mõne hea ja endale väga vajaliku asja (nt matkaseljakott) olen päästnud prügimäest õigel hetkel õige inimesega rääkimisega. Aga see konkreetne tugitool tuli siia küll juhusliku pakkumise peale :)

mustkaaren ütles ...

Lase aga värvil voolata, sul tuleb ju kyll!
See on 1 hea tool, saab kiikuda nt.

mustkaaren ütles ...

Lase aga värvil voolata, sul tuleb ju kyll!
See on 1 hea tool, saab kiikuda nt.

Lendav ütles ...

Saab kiikuda jah, ja süles joonistusalust hoida ning kritseldada :) või lugeda, mul polnud selleks ka head kohta siiani, kapipealne on ammu ootavaid raamatukogu raamatuid täis :)

ritsik ütles ...

Mulle meeldib su värviline uks.
Akvarellid on kaunid, alumine on mailane, ülemist ei tea, mingi aas-käoking 😊.

Köögikata ütles ...

Mailane jah ja teine on see aaskannikese (käoorviku) teisend, mil on imetillukesed valged õied - meil siin leidub seda ka.
Pole juhtunud tõvest lugema, aga parane kohe kiiresti-kiiresti!

Lendav ütles ...

Mina leidsin need taimed põldkannikese ja külmamailase nime all. Eks neid nimesid ole neil veel ja palju, rahvasuu on rikas :)

Anonüümne ütles ...

Muudkui aga akvarelli edasi, Eestimaa on armsaid taimi täis, mis kõik ootavad pildile püüdmist. Tegelikult on väga tore maalida akvarellidega ka putukaid ;)

Futu ütles ...

Väga tore tool.:)
Akvarell on minu jaoks müstika. Kuidas üldse või...Aga hariliku pliiatsiga olen ma kooli ajal palju joonistanud. Muidugi mitte nii peeneid asju kui sina.

Lendav ütles ...

Akvarell ongi müstika. Ma ka tegelt ei oska :) mis sest, et ma teen nägu, nagu teaks sellest midagi.