reede, 13. veebruar 2015

Tellimus

Suurkõrv
 Öötaevas mõelge ise juurde.

Kas teate, joonistamine tekitab adrenaliini! Sellest võib sõltuvusse sattuda! On olemas igasugused sõltlased. Trennisõltlased, seksisõltlased, toidusõltlased, suitsusõltlased, mängusõltlased, kasiino-sõltlased, narkosõltlased. Aga et joonistussõltlased ka olemas on, sain nüüd enda peal teada.

Nahkhiired on ka ühed mu lemmikud*. Otsisin eile netist pilti ja ohh, millised näod ja kehakujud! Tõeline keskaegne deemon! Aga nii nunnu ikkagi :) Näiteks selle mehe tehtud kääbusnahkhiire foto:

 * Õigem oleks muidugi öelda, et ma olen sisse võetud enam-vähem kõigist elukatest. Väikseks erandiks on parasiidid, ma ei suuda ette kujutada, et hakkaksin suure hoole ja armastusega paelussi portreteerima. Aga jah, kui see säike seltskond välja jätta, siis üsna valimatu vaimustus igasuguse elu vastu. Loodus on lihtsalt imeline!

3 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Mul on selle issanda loomaaiaga enam-vähem sama suhe. Isegi inimesel pole eriti viga. Aga nahkhiired on eriti uhked tegelased :) mina isiklikult olen taimesõltlane ja hetkel vist ka lauajuppide ülevõõpamise sõltlane, kudumissõltuvus asendus eelmisel talvel heegeldamise sõltuvusega ja no neid pisemaid on veel.

Anonüümne ütles ...

Oo, kui tore kõrvik:)
Nahkhiired on väga nunnud, kui nad just keset ööd pimedas toas ringi lendama ei hakka. Ma olen ennast Sakal enamvähem oimetuks ehmatanud kahe tüübi peale.

mustkaaren ütles ...

Meil elab ka paarnahakat kuskil majaseinas. Toredad loomad on.
See on nii tore, et sa kõiki elukaid armastad.