teisipäev, 24. veebruar 2015

Rahvuspuu

Näputäis noori tammelehti
 Mis sobiks vabariigi aastapäeval paremini kui tamm? Jälle hirmsa kiiru ja rabinaga valminud joonistus. Pole mul aega ühtki põhjalikult teha, kohe tuleb õigesti jooned ja varjud paika panna ja kui midagi nihu läheb, siis nii ka jääb.

Draakon
Nurgake
Ega mind muudmoodi jõusaali saa, kui seinamaaliga meelitades. Heh, vedasin Lagle ka endale appi ja isegi mu ema käis meie tööd vaatamas. Vat see on tase. Saada ema jõusaali! Oli küll saabaste ja mütsiga, mantel seljas ja käekotti ka kõrvale ei pannud. Aga ikkagi! Ma usun, et see oli tal esimene kord.

5 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

tamm on tore puu :) lohed on üks mu nõrkusi, hakka või ise ka Elvas jõusaalis käima :) kuigi ma teeks seda ilmselt nii nagu su ema tegi :D

Anonüümne ütles ...

Oi, ma kujutan ette Sinu särasilmset ema oma käekotiga seismas jõusaali masinate vahel:)

mustkaaren ütles ...

Lahe. Ma tahaks selliseid oma käsivartele ka, ruutmeetreid selleks jätkub!

Lendav ütles ...

Kas tammelehti või draakoneid või mõlemaid?

mustkaaren ütles ...

Tammelehemustriga draakon oleks enneolematu ja stiilne. Aga mul ei ole veel tätoomasin valmis tehtud. :P