neljapäev, 12. veebruar 2015

Nastik

Mina vä?
Ma usun, et siia pildi kõrvale kõlab nii mõnigi verdtarretav karjatus. Aga mulle ta meeldib. Jah, voodit ei jagaks, talla all ka hea meelega ei näeks, aga mõõdukalt kauguselt teineteist aupaklikult korraks silmitseda - miks mitte? Madusid õpetas mind austama isa. Suur tänu talle selle eest!

Rääkisin töökaaslastele, et joonistan iga päev midagi. Et on olemas juba konn ja sisalik ja... Mille peale kostis mitmest suust kõva kisa, et küll on jubedad loomad, silmaotsas ei või kannatada! Aga mis ma teha saan, mulle nad meeldivad. Küllap saate siin veel näha elukaid, kes mõnele armsad ja teisele jubedad näha. Näiteks kasetriibik :) Võtangi selle järgmiseks.

4 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

madusid mina kardan, ehk sellepärast,et ma neid ei tunne aga iluad on nad ometi, konnad ja sisalikud on seevastu meie maadel eriliselt hoitud :) kes on kasetriibik ? jään põnevusega ootama ja kui tellida võiks siis paluks mõni nahkhiir :D vaatasin googlist järele, hiirepiuks :D

Lendav ütles ...

Nahkhiir on väga hea mõte, aitäh!

Anonüümne ütles ...

Väga kuninglik madu.

mustkaaren ütles ...

Nunnu.