esmaspäev, 23. veebruar 2015

Külmarohi

Mustsõstra õied
Väike kiire kriipseldus kiirel päeval. Ei ole paremat külmetuse puhul, kui mustsõstramoositee. Ja millest need marjad siis tulevad? Ikka õitest. Mustsõstralehetee on ka väga hea.

Hommikul käisin jõusaalis. Ei, mis te nüüd, ühtegi aparaati ma küll otstarbekohaselt ei kasutanud - käisin hoopis maalimas. Mult telliti väike mustrijupp värskelt remonditud ruumi. Siis käisin arsti juures, tohter koputas haamrikesega küünarliigeste pihta (mul ei olnud küll otseselt neuroloogi vaja, aga kuidagi pidi ta ju oma olemasolu õigustama) ja andis loa minna võimlema. Võimlemise aega tuleb küll pisut üle 2 nädala oodata... Seejärel käisime Laglega Tartus ja ostsin talle kanga, millest peaks saama kehakate kooli lõpetamise tarvis. Läinud aastal Kauri aktusel kleite vaadates ta küll kinnitas, et läheb pigem Kauri ülikonnaga, kui mõne sellise asjaga, aga me leidsime siiski kompromissi (Kauri ülikond oleks talle pisut suur ka*). Siis, koju jõudnuna, tuli uni peale. Nüüd olen lõpuks jälle ärganud, natuke joonistanud, tööle tuleb ka veel minna. Homme hommikul jälle jõusaali...

*See viimane on nali, ausalt. Mitte see, et Kauri ülikond suur on - see on tõsi. Aga ta saab täitsa oma ülikonna! :) Ausalt!

2 kommentaari:

mustkaaren ütles ...

Kangad ja õmblemine, njämmm...
Mustsõstrad on lähedalt vaadates imeilusad põõsad. Sellepärast ma lasen neil oma aias mitmes kohas vohada, nagu nad ise tahavad. Eriti ägedad on nende õiekellukad.

Anonüümne ütles ...

Ja kuidas mustsõstralehed lõhnavad ...mmm.