kolmapäev, 8. jaanuar 2014

Silmist

Silmadega juba ammu häda, küll punetasid, küll sügelesid, vahel ajasid natuke rähma. Läksin arstile, põletikurohtu saama. Arst vaatas otsa, käsutas tooli istuma, käskis erinevatest augukestest erinevatesse suundadesse vaadata, lasi valgust silma, lasi vastasseinal olevat tabelit lugeda ja tegi igasugu trikka. Kohtuotsus oli lõpuks selline: prillid. Rohtu välja ei kirjutanud, kuna kogu jama tuleneb silmade üleväsimusest.

Ma arvasin siiani, et mul on kotkapilk, aga tuleb välja, et ainult kulli...

Nädala pärast saan teise silmapaari kätte.

Siin väike aastatagune meenutus õhtust, kui ma olin sunnitud prillikandmist harjutama:
Itimees Toivo
Nagu näete, ei tahtnud ma läbi nende raamide midagi vaadata. Aga küll ma harjun. Pealegi on mul täitsa uued raamid. Punased.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oo, milline ilus noormees!
K.
PS. Prillid on ka ilus.

Lendav ütles ...

http://tarmo.koppel.ee/?p=458

Ei või päevavalguslampe kannatada. Säästupirne sallin veel vähem.

Morgie ütles ...

LED pirnid on parimad.