neljapäev, 30. mai 2013

Miks ma ei kirjuta. Ja ei loe. Ja üldse

Meil on siin asi nimega Baltic Cup. Ehk siis tõlkes Balti Kopsik. Kohale on tulnud (ja tuleb järjest juurde) hordide viisi soomlasi, lätlasi ja leedukad on ka teel. Eesti laskjatest ma ei räägigi.  Kõik saavad alates homsest jahtima seda imelist anumat.

Väsimus on kumuleerunud nii, et vaatamata 10-tunnisele segamatule ööunele suudan inimese viisi ärgas olla alles alates lõunast. Et siis jälle õhtul jala pealt kukkuda ja magada surmaund, kuni tuleb uimase peaga järgmisele kohustusele joosta.

Selle peale oli vahva kuulda, et ilma minult küsimata oli mind juba välja reklaamitud, pakutud minu teenuseid laste gruppidele väljaspool ametlikku (täis)tööaega töötubasid tegema. Tore, eksole? Pealegi pole meil siin poole sõnagagi juttu olnud, milliseid töötubasid ma oleksin võimeline juhendama (ja kas ma sellega üldse hakkama saaksin). Rääkimata sellest, kas ma seda teha jõuaksin ja TAHAKSIN. Ei, täiesti iseenesestmõistetav on, et inimene on täistööajaga tööl ja peale seda on rõõmuga siin edasi (ega mul ju oma kodu polegi), sellega saab ju natuke raha ka teenida! Einoh, tore. Ma teenin natukehaaval ka matkajuhtimisega ja mõne muu tööga siit kõrvalt. Ja kusagilt jookseb piir, millest alates ma ei taha enam surmväsinult kodust välja tulla ja see mõni lisaeuro isegi ei ahvatle enam.

...jõud lõpeb, ei jaksa enam...*

Kunagi juuni teises pooles on puhkus. Kui sinna välja veab.

Pangodis lõpetasin töö, nii et ühest kohustusest olen vaba. Sealt sain kolme kuu üüriraha ja natuke elektri jaoks pealegi. Ehk ikka veab puhkuseni välja...

Alati on häda. Kui tööd on vähe, on raha ka vähe ja tahaks rohkem. Kui tööd on palju, tuleb välja, et raha ei ole siiski märkimisväärselt rohkem, aga tuju läheb sitaks ja lõpuks ei taha enam üldse midagi.

Räägivad, et kõik pidi mööda minema. Loodetavasti möödub ka see seisund.

Ja ma ei ole rauakolu pilte siiani kätte saanud, aga ükskord ma alles näitan teile!

---

Vaene inimene, kes otsis siit "ripsmepikendused allergikutele"! Ma tõsiselt arvan, et sellist asja ei ole olemas! Palun, ära kleebi endale igasugust kahtlast kraami külge!
*Jutulinnul on erakordne mõistus ja taiplikkus

3 kommentaari:

Hundi ulg ütles ...


Need töötoad - järelikult Sind hinnatakse! Kas aga ka palgapäeval...

Morgie ütles ...

Tõenäoliselt siiski on olemas ripsmepikendused allergikutele, (nt lateksi asemel silikoonist ja ütleme, kalaliimiga) aga ega see ei tähenda, et oma ripsmed selle välja kannataksid.

Anonüümne ütles ...

Kui oled uute kunstripsmete suhtes allergiline, siis kasuta omaenda vanu hambaharju, mida v]id laugudele paigaldada omaenda kasutatud n'rimiskummiga, sest sinu immuunssteemile on need ained tuttavad ja ohutud. Aga nagu ma aru saan, huvitab kod Lendavat hoopis tema immuunsysteemiga paremini sobiv t;;koht, eluase ja eraelu, tyhja neist kunstkarvadest!
Pee ess. Me tuleme Teile varsti kylla! Lugupidamisega, Teie Kuduvad Kunded!