laupäev, 8. juuni 2013

Pildikesi Prosti juurest

Eelmise postituse lõpus küsitud küsimus on Kaarna abiga vastuse saanud - oma äranätsutatud vanad hambaharjad karvadeks ja oma näritud nätsuga kinnitamine (vt. eelmise postituse kommentaare) peaks sobima küll. Mõte hakkas kohe liikuma - inimene on igavene rahulolematu - säärekarvad on ülearu, ripsmeid on puudu... Millest ka kohe lahendus - säärekarvad võib peale eemaldamist kõrvavaiguga laugude külge kleepida! Allergikule täiesti sobiv lahendus :) . Ja veel edasi - kui säärekarvad on liiga heledad ja lühikesed, või kasutada kas kaenlaaluseid karvu või häbemekarvu - viimased on koguni pikad ja ka kaunilt kaardus :D Ahh, geniaalne!

Nüüd on lõpuks jõudnud kätte päev, kui saan üles riputada mõned ammu lubatud fotod kõige ihaldusväärsema poissmehe 80-ndalt juubelilt, nimelt tema muuseumist.




Inimesi oli ka pidus







Täiuslikult harmooniline kolmnurkne kompositsioon 

















Süüa anti ka, tegelikult päris uhkelt








Pihlakas läbi masina
Nagu sellest pisikesest pildiseeriast näha, on minu silm terav detailidele, üldplaanid nii väga ei huvita...

---

Käesolevaga teatan ka seda, et üks vahetus on veel jäänud, kolmapäeval nimelt, siis saan puhkusele, kuu lõpuni. Mis tähendab muidugi tellitud tööde saagimist, Vastseliina puupäevi ja palju muudki veel. Küll ma vahel blogimaastikul ka uitan - kui tihti, ei julge siiski lubada.

---

Pee ess. Vastuseks eelmise postituse viimasele kommentaarile - külalised on oodatud.

Kommentaare ei ole: