kolmapäev, 16. mai 2012

Triipu-ruutu





Vaadake, kui tähtis ma olen oma rabakarva kuues!
Kuub ise on küll valmis, aga vajab veel pisut tuunimist. Nimelt puudub hetkel vooder ja taskud tahan ka sinna sisse uuristada.

Eseme endaga sai tegemise käigus ka palju nalja. Alustasin seljatagustest ruutudest, siis heegeldasin need kokku ja hakkasin kahelt poolt külgedele lähenema. Mõõtsin, kaalusin, tegin peast sujuvalt kogu aeg lõiget... Ja siis sai vestiosa põhimõtteliselt valmis. Pesin seda, viltisin natuke saunalaval (et see ikka vormi hoiaks ja - arvake ära, mis juhtus? Vest venis mitu numbrit suuremaks! No olgu, see, et ta pikkusse venis, on ju ainult tervitatav. Ja laiusse on mul ka meeldivalt palju kasvuruumi. Kasvame veel :) ! Igatahes on natuke laia riidega palju rohkem peale hakata, kui natuke kitsaga. Näiteks haake edasi ajada, pesumasinast läbi viltida jne.

---

Oi, kui vahva, keegi on siit blogist otsinud ripsmepikendusi ja geelküüsi! Tüng!

4 kommentaari:

yrt ütles ...

Väga lahe kuub ja millised imelised värvid!

mustkaaren ütles ...

Yhinen kiiduk6nega!

mustkaaren ütles ...

Ahjaa, paljud teadlaste uuringud v2idavad, et kui sa oled kaaskodanikest/oponentidest pikem, laiem, ilusam ja rikkam, siis peetakse sinu seisukohta palju olulisemaks ja sind ennast palju t2htsamaks. Nii et meie oma 1.60 millegagi v6ime ennast 1) pikemaks viltida v 2) hakata Uus-Meremaal edukateks lambakarjatamise spetsialistideks, meiemaa ministeeriumid ja ammetiasutused, muudest peentest ja viisakaltmakstud t88postidest k6nelemata, meid ei oota.

Lendav ütles ...

Esimene valik on muidugi pikemaks viltimine - osavnäpud, nagu me oleme! :)