esmaspäev, 26. märts 2012

Loogiline

http://novaator.ee/ET/meditsiin/kuidas_tekkis_depressioon/

Mul pole viimase 2 aasta jooksul isegi nohu olnud. Esimene tilluke poolepäevane palavik oli nädal tagasi. Ise imestasin, et kuidas see nii olla saab? See, mis toimub peas, mõjutab ju üsna otse füüsilist seisundit? Ju ma siis olin kriitilistel hetkedel (viiruste liikumise perioodil) juba pidevas võitlusseisundis. Lühiajaline stress on ergutav, pikaajaline kurnav. Püsivaid kahjustusi ei paista veel suurt olevat.

Huvitav, kas praegune kerge haigestumine näitab kuidagiviisi ka psüühilist stabiliseerumist? Selle loogika järgi?

---

Vaatasin, kes siin siis käib ja millise otsinguga kohale jõuab? No, nagu ikka. Pidevalt otsitakse alasti naisi, ka alasti naised rannas on kuum kaup. Veel on keegi ajanud taga audi genekat ja amorte - teadmiseks - siit neid ei saa! Peale selle otsitakse "suuredrinnahoidjamodellid". No neid ka siit ei saa. Paljaid naisi tasub otsida kuumal suvepäeval rannas, külmemate ilmadega saunas. Alati on võimalus oma soovi mõne naisterahvaga jagada, äkki tuleb vastu, koorib paljaks? Päris naine on ikka ägedam, kui värelev kuvaripilt? On ju? Ja rinnahoidjatega on sihuke lugu, et kahjuks tuleb kuhugi mujale pöörduda, ma ei jaga sellest värgist muhvigi. Modell olen olnud, tudengitele joonistamiseks-maalimiseks-voolimiseks, aga absoluutselt ilma rinnahoidjata. Ei näe põhjust, et seda muutma peaks. Nii et otsige mujalt, ma niiviisi sõbralikult soovitan.

Huvitav, alasti naisi otsitakse kõvasti, aga alasti mehi...? Mina otsiksin küll mehi. Või ma ei tea. Netist vist küll mitte. Kui juba, siis ikka päris :)

1 kommentaar:

Morgie ütles ...

ma olen sellist pildiotsingut teinud küll - naked man. Otsi ka, täitsa lõbusaid tulemusi leiab, nt see:
http://en.paperblog.com/naked-man-caught-in-church-cemetery-67478/