laupäev, 3. märts 2012

Kiretu

Mis ma siin kirjutasingi? Et kirge tahaks? No ma ei ole seda leidnud. Veel viletsamaks on olukord muutunud. Käisime eile 8. märtsi klubiga* Pühajärvel ujumas ja saunatamas. Jah, ma saan aru, et ujuda on hea. Jah, ma mõistan tibatillukese terve mõistusenurgakesega, et aurusaun on mõnus. Aga keha ei suuda millegipärast rõõmu tunda. Paar helgemat hetke oli, siis, kui ma peakat hüppasin. Leidsin oma meeleheaks, et pool basseini pikkust suudan vee all ikka kenasti ära ujuda - pole paha. Aga muidu... elamise rõõm on kuhugi kadunud. Tulevikku vaadates ei näe muud, kui ainult pimedust. Järjest süveneb tunne, nagu ma oleksin tulnukas. Inimesed ja nende toimetamised tunduvad jaburad ja mõttetud (kuni mulle meenub, et ma ka ise inimene olen)...

*Sõbranjed, kes üritavad läheneva naistepäeva puhul ujumishooaega alata - juba teist aastat järjest! Traditsioon on loodud. Uusi liikmeid võetakse lakkamatult vastu.

4 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Kas saaks ühineda klubiga? Ujumine kevadvetes - mis võiks olla parem?

Lendav ütles ...

Vabalt! Ainus kriteerium on, et tuleb mingisugunegi aeg kokku leppida, millal ühiselt ligunema minna! Niikuinii kõiki klubiliikmeid korraga kokku ei saa, piisab, kui on kaks! Ja kolm on juba väga hea! Ühise mineku võlud on näiteks ühine transport. Ja jätkuvalt kipume eelistama Pühajärvet, kuna seal on vesi vähem mürgine, kui Auras.

Lendav ütles ...

Kevadveed on ka täiesti kasutatavad, Vaikse järve jääs on talv läbi kena auk, mida pidevalt uuendatakse. Mina eelistan esialgu veel siseruume...

mustkaaren ütles ...

Ma kahtlustan, et ka meelte tumienemine on eakohane ise2rasus, nagu pidev v2simuski. Loogiline ju, et oled igasugu asju n2inud, yle elanud, ja harjunud. V2rskuse ja uudsuse tunne on kadunud, elu ei suuda midagi pakkuda, panen tuima...
Ettev6tlikumad inimesed on selleks ajaks lapsed ylikoolitanud ja hakkavad tyhjaks j22nud pesas uute, ekstreemsemate asjadega tegelema. Ekstreemaiandus (st kollektsioonid ja haruldused, mitte aiamarketite tilu-lilu), ekstreemsport, ekstreemarmukesed, kyttimine ja korilus. Et veri voolaks ja tuim syda hyppaks.
Mis talvesuplemisse puutb, siis olen m6elnud 6ues vannitelemisele e kymblustynnimisele, aga.