teisipäev, 28. veebruar 2012

Psühhedeelne

Sain üle hulga aja fotokat näppida, laenasin nimelt meie juhatajalt aparaati, et üles tähendada mõnigi lumehelbeke siit akendelt. Enne, kui need ära sulavad (koristajate hoolsate käte all). Nägin nende lõikamisega enne jõule mitu päeva vaeva. Pildistasin siis mõned, milleni ulatusin. Laadisin pildid siia arvutisse, vandusin, et ilm nii hall oli (ja pildid kehvakesed...), aga urgitsemise peale andis siinne kompuuter siiski kätte mingisuguse pilditöötlusprogrammi. Nokkisin, parandasin, vaimustusin, kruttisin veel ja veel ja veel... Ja välja tulid sellised lumehelbekesed:


Lasin meie jõulupeol kõigil valida välja lemmikhelbe ja ennustasin selle järgi neile uut aastat. Kusagil siin on üles võetud ka minu lemmik. Milline, kas oskad arvata? Ja mida sa selle põhjal mulle ütleksid?

Hing ihkab värve. Päikest, sula, kirge, sära... Ma olen viimase otsa talvest maha maganud, pisut positiivset ergutust kuluks hädasti ära.

1 kommentaar:

mustkaaren ütles ...

oi, oioi. nii ilusaid k22ril6ikemeistritykke-paberlumehelbeid pole ma oma elus veel n2inud!
kyll Sul on hea silm ja osav k2si! ma olen vaimustatud v2ga, v2ga!