kolmapäev, 8. veebruar 2012

Uskumatu lugu

Üldiselt mul oma näo- ega käte nahaga probleeme pole, ainult käreda ilmaga kipub nahk kuivama. Novot, hakkasin siis esmaspäeval (peale kosutavat saunaskäiku) kätekreemi otsima. Või noh, ükskõik, millist kreemi... Mitte midagi ei leidnud. Ainult see tuli meelde, et töö juurde olen kunagi igaks juhuks mingi kreemituubijupi viinud... Huulepalsamit ma ka ei kasuta, sest ma tean - niikaua on hea, kui see peal on, aga kui palsam nahalt kaob, tuleb katastroof. Parem olla ilma ja nahk on selleta harjunud, hoiab ennast ise korras.

Vahetevahel ma ikka mõtlen, võibolla peaks liituma naiste ridadega ja ostma ripsmetuši (ja seda ka kasutama), huulepulga, ruuži, päevakreemi, öökreemi, silmaümbruskreemi, laskma panna ripsmepikendused ja geelküüned... Ja selle koha peal tuleb mõistus koju, ma saan aru, et ma olen ilma küüniste ja kleepripsmeteta ka naine. Isegi siis, kui puudrit pole näol, isegi siis, kui puudrit pole ka kapis, olen naine. Ja mul on küllalt hea nahk, ma ei pea seda enneaegu ära hellitama.

Sellegipoolest tundub isegi mulle, et see on pisut imelik, et mul mitte mingit ihukreemi kodus pole...

Teine uskumatu uudis on, et ma sain sel hooajal juba teise kampsuni valmis. Esimese kudusin, siin näeb pisikesi pildikesi esimesest, heegeldatust. Teise, kudumi, pildistan ka lähiajal üles. Ja kolmanda jaoks on juba lõngad ja idee olemas, võib juhtuda, et ma ületan ennast ja punun ka selle enne kevadet valmis.

Veel juhtus see ime, et ma hakkasin jälle sõlgesid ja märke maalima - seekord mitte enam nii geomeetriliselt jäigalt, vaid vabamalt ja mängulisemalt. Ja suudan muusikat kuulata. Ja kaasa laulda. Ja üleüldse on kummaline tunne, nagu ma oleksin terve inimene, nagu ma polekski hullumaja kandidaat. Juba kolmandat päeva.

---

Tegin üle saja aasta üht vana-vana testi. Olen seda kunagi varem ka teinud, mis siis sain, ei mäleta enam täpselt. Küllap midagi sarnast. Igatahes oli tulemuseks kolme erineva karakteri segu - 56 punkti said Porgand Rauaavastajasson ja Raamatukoguhoidja. Neile järgneb tihedalt kandadel 50 punktiga Nanny Ogg. Et siis... litsakas raamatusõltlasest nõiamoor, kes on ühtlasi erakordselt kohusetundlik kahemeetrine päkapikk? Armastan laulda roppe laule (aga siilile sa ikka...), süüa banaani, täita seadust? Tulistan komasid kirjatüki sisse, nii et lugejal hakkab valus? Kõik võib olla... ;)

Leidsin üles ka eelmise testi tulemused. Kahetsusväärsel kombel on minus vähenenud Vanaema Weatherwaxi osakaal, küllap on minus selle võrra siis rohkem Gythat. Ega ma jah... vooruslikumaks pole muutunud. Tõsi ta on.

5 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Minu iluarsenal koosneb preamiselt allergikutele mõeldud kreemidest, ma ei kasutaks midagi, aga kahjuks on mul vastikult tundlik näonahk. Ja nii kena on endale ju mingit mödi peale määrida ning ette kujutada, et muutusin kohe 80% kaunimaks:)
Külma ilma ilunippidest: soovitan vaseliini. Odav, tõhus ja lollikindel. Võib panna näole, kätele ja kui vaja, siis ka igale poole mujale:)

Kudzu ütles ...

Oi, kui lahe! Mina olen Raamatukoguhoidja ehk siis sümpaatne ahv, alleaa! Surm oleks järgmine valik ja Rincewind jagab auväärset kolmandat kohta. Väga hea test, ma ütlen!

mustkaaren ütles ...

On yks imeline, kylma eest kaitsev ja h2sti imenduv, v2ga t6husalt raviv ja noorendav salv, mille hindki on ylimalt kreemitajas6bralik - taluv6i. Teatavasti ei soovitata seda syya, kuna annab halba kolesterooli ja teeb paksuks, aga nahale m22rides on lihtsalt suurep2rane, sest suudab ka veritsevate l6hedega naha kiireti terveks teha, lisaks ei tekita vastikut l2mmatavat kilekotitunnet, mida ma vihkan.
Kui on vaja, v6ib seda hoida loreaali v6i manahatatatani v6i m6ne muu brr2ndikosmeetikumi ilusas toosis, et oleks mugav kaasas kanda ja ei ehmaataks kaaskodanikke, sest naine tarvitab ju firmakosmeetikat, mitte ei m22ri ennast toiduga nagu m6ni pervert:S.
Mulle meeldiks kangesti kosmeetikapoodide l6hnavas maailmas aega veeta, aga p2rast toidu-, riide- ja autojupipoodi on eelarves raha veel ainult yhe paki v6i jaoks. Soovitan!

mustkaaren ütles ...

Oh Jumal. Ma olen v2ga, v2ga l6hestunud isiksus - 75% lord Vetinari
75% Nanny Ogg
69% Raamatukoguhoidja
63% Konstaabel Porgand.
Siis tulevad Vimes, Greebo ja Surm igayks u 53 %-ga.
K6ik on kylllaltki j6hkrad ja konkreetsed tyybid. Ei midagi meeldivat ja ordinaarset.
Nagu see oleks yllatus.

mustkaaren ütles ...

Muide, pr Ogg oli v2ga tore, armas ja abivalmis tegelane. Ma olex endale sellist vanaema soovinud.