pühapäev, 19. veebruar 2012

Padjakas

Padjaklubi kõhn aga järjekindel koosolek on Kudzu pool jälle teoks saanud. Kohal oli peale minu ja Lagle ka Morgie ja Aivar.

Sõime, sõime, sõime. Lammas, kana, karukonserv... TORT. Siis kasutasin juhust ja Kudzu valdustes olevat kerilauda ja kerisin kaks vihti värskelt ostetud villast lõnga keradeks. Ja heegeldasin ikka mõned read kampsunit edasi ka. Morgie heegeldas närvirakke ja Kudzu tikkis. Tütrekene koukis taskupõhjast kaardipaki välja ja sundis meid kõiki kordamööda temaga kõigi muude tegevuste vahelt kaarte mängima. Selle peale võtsin välja ka oma uued imeilusad Crystal Tarot kaardid ja lehvitasime nendega ka, aga tulemusi eriti ei mäleta (ehk on Kudzul parem mälu?). Tunduvalt rõõmurikkam ja meeldejäävam oli spetsiaalne Oraakli Raamat. Aivari küsimusele, kas ta saab parema töökoha, käratas see ülbelt: ärge olge nii naiivne! Sama vastus tuli ka Kudzu tagasihoidlikule küsimusele, kas nende pere valdustesse saab lähiajal korralikum auto? Ilma püüdsime ka sellega ennustada, raamat ütles, et ei jää muud üle, kui improviseerida... Päris täpselt ei saanud aru, kas improviseerib ilmavana või tuleb meil improviseerida näiteks riietuse või kütmisega? Küsisin, kas ma võin Kudzu juurde ööseks jääda (raamatult, mitte Kudzult!) ja raamat vastas: ainult siis, kui te hommikul endast lugu peate! Hommikul oli viimaseks tilgaks karikas see, kui enne lahkumist küsisin, kas ma hakkan juba minema? Raamat käratas vastu: jah, aga keegi püüab selle vastu töötada! Nojah, kes see teine, ise ikka, Kudzu juures oli tunduvalt hubasem, kui väljas. Tõsi.

Meenub ähmaselt veel, et Aivar pidi vahepeal suurest naerust kõhuvalu saama, aga mis selle põhjustas?

Kui uksest välja jäisele trepile astusime, hõikas Kudzu veel järele, et ärge siis libustuge! No me püüame, raske on, aga me püüame!

2 kommentaari:

Morgie ütles ...

pagan, see Oraakel on ikka üks tark raamat. Mina küsisin, kas ma saan rikkaks, ja tema vastas põlastavalt, et jah, aga ainult siis, kui sa sellega kohe pihta hakkad. Ja küsimusele baka lõpetamise kohta küsis õela malbusega: kas miski takistab sind.
Halastamatu.

Kudzu ütles ...

Oli ikka üks lõbus pidu! Oraakli võtame endale aukülaliseks ka järgmisel korral!