pühapäev, 12. veebruar 2012

Avatud rada

Läinud aasta eelmaratoni ajal oli siin leti ümber tunduvalt rohkem paljaste kintsude-selgade-tagumike välkumist. Natuke kahju on - ilusaid sporlikke kehasid on ikka kena vaadata. Aga noh - elan üle, minu jätkuvalt armunud silma jaoks ei ole keegi Temast kenam vaadata.

Järgmisel nädalal, päris-maratonipäeval, mina tööl pole. Seekord.

Külm, vana risu, hakkab juba tõsiselt ära tüütama. Muidu poleks ju vigagi, aga auto ei taha vahetevahel käima minna, paraku mõnda kohta jala ei jõua. Samas on nii naljakas jälgida kohandumist - kui esimest korda -15 kraadi oli, oli ikka külm küll. Paljakäsi välja minna ei kannatanud. Siis läks külmaks. Siis läks veel külmemaks. Ja kui korra natuke järgi andis, oli -22 kraadi juba täitsa talutav ja -15-ga võis paljakäsi välja minna. Nüüd näitab õues olevat -7, see on juba peaaegu suvi! Külm ja soe on ikka äärmiselt muutuvad mõisted :)

---

Siinsed Lavazza aparaadid on jubedad. Eile ütles üles üks, täna teine... Samas on nad juba mõlemad käesoleva aasta sees hoolduses käinud! Ropendada tahaks. Miks, miks on see nii, et vajalikud riistad lähevad rikki just siis, kui mõni suurem üritus on tulemas? Seda meelehärmi ei jõua kompenseerida isegi need paar paljast kintsu, mida tänasel päeval näha on õnnestunud. Vanaks hakkan vist jääma, paljad mehed erutavad vähem, kui katkine kohviaparaat...

3 kommentaari:

kaaren ütles ...

Kui kylm ilm on ja sportlasi v2he, tuleb rohkem saunas aega veeta.
Kohvimasin ON v2ga oluline asi. Sa ei hakka vanaks j22ma, sest armsa sooja joogi 2kiline puudumine v6ib inimese panna hulle tykke tegema. V6i vrdl ahelsuitsetajast nikotiinis6bra hullumist, kui ta avastab, et suitsud otsas ja pood avataxe alles homme!

Lendav ütles ...

Ma ei ole eriti suur kohvisõber. Küll aga on nukker vastata külmetavatele inimestele, kes loodavad minu käest kohvi osta, et aparaat on rikkis...

mustkaaren ütles ...

Saatke need neetud aparaadid siis tagasi, muudkui peedivad inimesi. Mida konkurendid pakuvad?