neljapäev, 11. märts 2010

Moka-Märt

Kohalik Konsum (vahel ka Säästumarket) harib mind elu olulistes küsimustes. Krabanud just korvi igapäevase piimakese, möödusin teel kassasse Kroonika jt reklaamlehtedest. Ja mis ma näen! Lihtsa Elu Triinu lahutas Kalossi Kaarlist! Ei, ikka Dressi Toivost! Kuidas ma selle teadmiseta siiani küll elanud olen?!

Selle asemel on minu väikeses peakeses mõtted akvaariumi arendamisest. Teisipäeval tõin teise Ancistruse ja ühe taimekese juurde, plaanin võtta ka mõne neooni. Akva on mul ju tibatilluke, palju sinna elukaid ei mahu. Ancistrusele on siiani nimi panemata, tegelikult ma ei tea veel, mis soost ta on - liiga noor veel, habet pole... Võibolla oleks Dressi-Toivo sobiv? Või siis ikka mitte, liiga armas ja häbelik kalake... Noh, küll ajapikku selgub, kas ta on Lutsutaja-Liisa või Moka-Märt. Sobiks ka Kurgi-Karlotta ja Imuri-Imbi. Kuigi Juurika-Juhani üle oleks parem meel, naissoost isendile sobiks maskuliinsem seltsiline. Pildike pisiloomast:



Ps. Kes põrguline on Dressi-Toivo? Mitte, et ma seda väga teada tahaksin, aga noh, nii üldise kultuurilise harimise mõttes võiks ju teada? Või siis parem mitte?

7 kommentaari:

Kairi ütles ...

lihtne! guugeldamise esimene tulemus: http://www.elu24.ee/?id=188653

Võibolla mõnele sobib lihtsalt Libe Kala.

Sol ütles ...

Nii n upsik. Täpi on ta nimi :)

kaaren ütles ...

Meil on Ancu-neiu. Siis on Must-Anc ning Kollane Anc.
Sinu prl Anc võib yhel päeval samuti Hr Ancux osutuda. Elajapoe kalad on myygi ajal ju maimukesed alles. Minu elajatest mitmed on rohkem q pool aastat pärast kojutoomist sootunnuseid omandanud.

Lendav ütles ...

Suurel Mafaldal pole isassootunnuseid tekkinud, on teine juba 2-aastane. Noorukesest aga ei oska veel midagi arvata.

Dressi-Toivo kohta aga mõtlesin pigem, kust sellised nimed tulevad? Enamasti on need ju saatenimega seotud (nt. "Lihtsa-Elu-Triin" või Baari-Paavo). Mis saade oli Dress? Või kust siis selline arulage nimi?

Täpi on täiesti kaalumisele kuuluv nimi. Tänan!

Morgie ütles ...

Täpi on minu roti nimi. seega on see juba võetud.
Triibu on ka võetud, kassile.
Järel on Ruudu, Kuubi ja Aegruumi (või kui tahate välismaakeelset, siis Dimensiooni). Olge lahked!

Morgie ütles ...

Laigu, Kärje(struktuur), Stringi(teooria) ja Leo(pardinahkne) on ka saadaval. Esialgu.
Te ei taha ju ometi kasutada nime, mida keegi teine on juba kasutanud? Hõeh!

Anonüümne ütles ...

ega nimed pole alukad, et teise omi imelik jalga ajada, irw. Tuletage meelde tublit tshuktshiema anekdoodist, kelle 8-l lapsel 1 nimi, & vahet tehti isanimede järgi. Troopilisel kalakesel ja kuivamaa närilisel ei saa ju olla 1 isa!
Kaaren.