neljapäev, 11. märts 2010

Saapad

Morgie uhkustas oma uute käimadega, sellega meenus mulle, et mu jalatsikapis on ühed kenad täisnahast mustad saapad. Alla on kirjutatud 38. Kõrge säär. Lukk siseküljel. Väga vähe kantud. Ja - 8cm konts, mis teeb mul nende kandmise võimatuks. Nii et annan nad esimesele soovijale ära. Ja ausalt, pilt ei tulnud kõige paremini välja (ei tea, mis viisil oleks kõige õigem enda jalgu pildistada?), aga mingi mulje ikka saab.Ps. Tolm saabastelt on eemaldatav, kriimustusi ka pole! Talla alla on kirjutatud Bresley Shoe Company ja sisse Barratts.

8 kommentaari:

Metsamoor ütles ...

Mulle võiks küll sobida! Konts ei sega ja just andsid ühed sarnased otsad!

Lendav ütles ...

Aga palun!

Lendav ütles ...

Saapad läinud. Nüüd võib Moorikese jalgu kiibitseda.

Epp ütles ...

vau, sul on kenad jalad 8)

kaaren ütles ...

q pildistamise tehnika (ilmselt iseennast pildistades tekkiv käed-lyhikesed-probleem) yle mitte vinguda, siis koloriit oli väga meeldiv & kompa põmst hea:P

Lendav ütles ...

Jalgade üle oleks jah patt kurta. Kui igasuguste muude kehaosade üle võib veel viriseda (kõht keisrilõikearmiga jms), siis jalad on need kehaosad, mis pole iial meelehärmi valmistanud. Peale selle on nad mul tublid, kannavad igale poole, kuhu vaja.

Viimase aja üks naljakamaid hetki oli, kui ema oli avastanud Õhtulehest minu foto. Aktiivigrupi aktinäituse reklaam oli. Ja siis emakene mõtles, arutles endamisi ja jõudis olulise teema lahkamiseni keset Konsumit: "Sul on rinnad välja veninud, pole enam küllalt kikkis, sa ei peaks ennast niimoodi pildistada laskma!" Mina imestasin, et selline teema minu ema suust, sellises kohas, nii valjul häälel ja üldse paistab, et ema on minu kehaga vähem rahul, kui ma ise. Igatahes oli kogu stseen hullult naljakas.

kaaren ütles ...

sinu ema loeb õhtulehte??? tõesti vää?

Lendav ütles ...

Ei loe, aga mu õetütar luges netis ja selle reklaami leidis. Tema mu emale näitaski.