esmaspäev, 22. märts 2010

Porireportaaž

Seoses kaevetööde ja algava sulaga on Elva muutunud tõeliseks pommiauguks. Tänavad on muutunud karstialaks, autoga ei julge enam ammu sõita, jalagi liikumisel tuleb võtta tarvitusele abinõud (eriti pimedal ajal). Iga päevaga sulab tänavatesse järske lõhandikke juurde.

Soovitav on istuda kodus (või veel parem kusagil Elvast ära) ja mitte koperdada mööda eluohtlikke tänavaid. Kui siiski on vajadus minna tänavale, on seda soovitav teha kas rasketehnikaga, mis veab ennast igast sõnnikust läbi, või helikopteriga. Kui siiski on vajadus liigelda, aga eelpoolnimetatud varustus pole kättesaadav, on hädavajalikud kalamehekummikud ja selline ritv maapinna kõvaduse testimiseks, nagu soos tarvitatakse.

Ühtlasi kuulutan välja padjaklubi, toimuma saab see siis, kui siin enam katastroofiala pole.

8 kommentaari:

kaaren ütles ...

(homeeriline ning kahjurõõmus naer)
meil tegeleb selliste teeolude tekitamisega Härra Aeg, ja niimoodi nyri järjekindlusega juba nii 2 000 000 000 aastat! Iga kord, q pinnas pehmeneb, ocime põnevusega uut parkimis- ning majale juurde/eemalepääsurada, & auto ostmise juures on oluline ostuargument ka läbivus.
Aga sellist aega on aasta lõikes suht vähe, nii et ylejäänud asukoha mõnusused kaaluvad maa ajutised soised ajad yles.
& me ei tohi mitte unustada, et loodusjõud (sh pori & vesi) on iga kell inimesest yle!

Kudzu ütles ...

Ma iga kord huviga mõtlen, et kas jõuan praktikale puhaste riietega või juhtun komistama ja siis saab pailu nalja! Kunagi kukkusin kesk tööpäeva Ülikooli Raamatukogu juures mülkasse käpuli ja kuigi praegu on see mul suht lõbusa vahejuhtumine meeles, siis toimumise hetkel hakkasin lihtsalt nutma.
Elu on täis tellimata põnevust!

Morgie ütles ...

Mr A pakub juba ammu, et padjaklubi võiks korraldada hoopis tema juures.

Lendav ütles ...

Minugipoolest, meil õõnestatakse järjekindlalt jalgealust, kuna siia tegelikult pääseb, ei julge enam oletada. Aga padjaklubi järele on nõudmine täiesti olemas. Mr. A juures on ka fantastilised maastikud, see oleks juba kultuuriliselt huvitav käik.

Väike Nõid ütles ...

Kummikud, kallis Anni! Kummikud - elementaarne.
Tulin hommikul tööle, siht sirge silme ees ja pritsisin mõnuga soppa ja vett.
Aga LV-s suure oma ajast resideeruvana pean ikkagi ütlema, et sajandi projekt on käsil ja väärib seda rasket aega:)))))

Väike Nõid ütles ...

Ja mis puudutab autoga sõitmist, siis seoses kütusehinna jätkuva tõusuga, nagunii tuleb see kindlasse kohta ära parkida:D:D:D

Lendav ütles ...

Jah, mina võin küll matkata kummikutega, aga kuidas padjaklubilised siia saaksid? Auto kindlalt Konsumi parklasse, kummikud jalga ja matkama! See oleks muidugi võimalus. Aga Mr. A poole oleks ikkagi huvitav minna.

kaaren ütles ...

hr A (mitte Aeg, vaid see, kellel on maastiqd) sobix mulle ka. Q te saavutate aja jm suhtes konsensuse, siis lisage ka legend meie jaox.