esmaspäev, 18. jaanuar 2010

Haiguste ravi

Kirjutavad inimesed küttepuudest, ilusast ilmast ja haigustest. Ega minagi saa siis ometi sõna võtmata jätta.

Küttepuid kevadeni ei jagu, loodetavasti veebruari lõpuni saame hakkama ja uus koorem on tegelikult tellitud. Aga sauna kütta ei raatsi, liiga suur kulu, käime sõprade-tuttavate juures külakorda duši all.

Ilm on ebareaalselt ilus. See on juba nii kaua kestnud, et hakkab tekkima tunne, nagu oleksime mõnes fantastilises romaanis. See talv ei lõpe iial.

Ja haigused... need on teil kõigil juba olemas, mul pole enda omi enam mõtet kirjeldada. Kui just, siis see oli tore, kuidas eile poolest päevast hakkasin oksendama, ilma, et oleks oluliselt iiveldanud. Lausa muinasjutuline, vedelesin hommikuni voodis, sest püsti olles käis pea ringi.

Pealkirja järgi võiks arvata, et kirjutan ravist ka, aga vot selle jätan küll teie mõistatada, kuidas kõige õigem ravida on. Mina igatahes olen jalul ja õnnelik (rõhuga sõnal "õnnelik"), juba söön ka jälle.

11 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Mnjaa, tuleb vist jällegi üks Padjaklubi kohtumine korraldada, kus me saaksime oma Haigustest rääkida ja vaadata, kas nende pealt ennustada annab midagi. Pikka liugu, head viljasaaki, sooja ilma?

Morgie ütles ...

Ilusat ilma meil, Talinas, ei ole.
Ühtlaselt hall.

Lendav ütles ...

Padjaklubi kuluks ära küll. Kes tahaks järgmisena seda segast kampa enda pool näha (kodu EI OLE peale seda enam endine)?

Ma ootan?

Anonüümne ütles ...

Kui teil kõigil on piisavalt paha, siis ootan enda juurde - meie khylastamise järel pole ka teie enam endised! Ning meie abil saavad totaalselt muudetud arusaamised sellest, mis on hea, hubane, mõttekas, terve, ilus & muu inimlik!
Meie juures saab ka ehitusmaterjalide pealt ennustada.
Trv Kaaren, majavammi-oraakel.

Lendav ütles ...

Jess! Millal?

Kudzu ütles ...

Jah, paku aga aeg, Majavammi pealt polegi ennustanud (Tee Paks jäi ka millegipärast ära, aga no seda viga annab parandada).

kaaren ütles ...

Pakun veebruari. Teoreetiliselt on siis soojemad ilmad kui praegu - soojus ja teeolud on tähtsad kaugemalt kui 3 km ja muu vahendi q omade koibadega tulijatele. Kuna ma põmst nädalavahetuseti kodus olen, siis võite omavahel klapitama hakata.

Lendav ütles ...

Kuna kahjatsusväärsel kombel jäi Morgie Elvasse tulemata, siis äkki ta Võsiverre saaks tulla? Morgie, millal sul siiakanti asja on?

Mul endal on 6-7 veebr. kinni. Õpin pehmet mööblit restaureerima ja nende kuupäevade valimisel jõuaksin külla vastikult hilja. Võibolla alles siis, kui vamm juba otsas... Ja Tee Paks kõhnaks kulunud...

Niisiis prouased Kudzu, Morgie, Moorike (ja kui mõni ununes, andke andeks), andke märku!

Kudzu ütles ...

Mul on veebruaris kõik nädalavahetused vabad, seega eelistusi ei ole, nii et pakkuge, kuidas teile sobiks.

kaaren ütles ...

Põmst võib meile ka lapsi kaasa võtta, diskrimineerimist mistahes alustel ei toimu. Meie majas elab ka lapsi, kes kyll ei oma parimat ja peenimat kasvatust.
K.

Lendav ütles ...

Lgp prouased Morgie ja Moorike? Mida ütlete teie? Olete ka olemas? Ja Sol? Kas proua Sol soovib meie müstilisi koosviibimisi rikastada?