teisipäev, 12. jaanuar 2010

Konguta segased

Eile oli uue aasta esimene kooriproov. Üks uus kutt oli ka, tutvustas ennast: "tere, mina olen Indrek!" ja selle peale küsis Valdur kõrvalt kohe: "ja mis probleem sinul siis on?", nagu me oleksime kõik Anonüümsed Koorilauljad... Kohe küsiti veel koorilaulu suhtes eriti olulisi asju, näiteks kas tal pruuti on. Terje seletas, et tema teab, on kuti töökaaslane, üle laua... Misasja? Vanasti öeldi pruudi kohta mõnikord, et üle minu laiba, nüüd on kaasaegne väljend "üle minu laua!"? Siis hakati talle hoolega seletama, kuidas tenorid täpselt kõrgeid toone võtavad, mida selleks puhuks pigistama peab jne jne.

Vahepeal püüdisme läbi suure itsitamise laulda ka.

Proov lõppes sellega, et dirigent küsis, ega ta peale seda esimest proovi enam meie juurde tulla ei taha? Kutt sattus segadusse ja ütles: "jah!". Kui ta selle esimese proovi välja kannatas (need polnud üldse ainsad killud), jääb ta meie seltsi kauaks.

Väikse lisana üks üksik kukk laulmas imekaunist viisi.

--- Vabandage, see ei seostu kuidagi meie kooriga, meie laulame hoopis nii: Rõngu kirik, Ja nii see läeb

4 kommentaari:

kaaren ütles ...

Mul on juba kaua aega meelel kysimus: misasi on see kongutamine, mida Kongutas tehaxe? Kas see on seotud teie koori lõbustavate tegemistega:P?

Sol ütles ...

Millised õudsed pervarid te olete ; P. See koorilaul on üks kahtlane hobi, ma ütlen. Ja kindlasti laulate te tuntud viisil: Konguta, konguta, mis siis muud kui konguta.

Lendav ütles ...

Me oleme lausa ennekuulmatud pervarid, ainukesena suudab meid perverssustes üle lüüa Konguta kapell, aga meil on 3 ühist liiget.

Muuseas, uute liikmete koori võtmisel on lauluoskusest olulisem vaimse rikutuse tase. Siiani on õnneks läinud - kõik meie perverdid oskavad ka laulda.

Lendav ütles ...

Ja vaadake, kui meiesuguseid sunnitakse laulma selliseid laule, siis on äärmiselt oluline vaimse tasakaalu säilitamiseks ohtralt nilbitseda. Selle laulu pealkirjaks on nüüd: ja niiskeks läeb.