pühapäev, 19. juuli 2015

Господин Потемкин jätkab

Eilsest jäi liimi üle. Vaatasin oma tuppa - seal ka pool ruumi ikka veel vana tapeedi all - kunagi talvel uuendasin oma voodi tagust, aga tervele toale tiiru peale ei saanud. Tapeeti oli ka, mitmesugust, ikka ühe rulli kaupa, kunagi Vara Realiseerimisest ostetud, 3 krooni rull. Hakkasin siis kombineerima, lipp lipi ja lapp lapi peal. Alustuseks tapeetisin õige ja kalli tapeedi jäänustega (pisut üle poole rulli oli) olulisemad ja nähtavamad kohad ja seejärel teise, tagasihoidlikumaga, akna pealse, mis jääb kardinapuu taha ja natuke kapitagust ka. Oeh. Esialgu tundub küll parem, kui enne.

Aga nüüd häirivad värvist ära ja kulunud uksepiidad ning põrandad veel rohkem. Ja aknad. Ja kapid.

Kassile värske sinine nurk sobib :)

Ilusat umbrohtu

Külvaja

Punapeedimaastik

Lillkapsamaastik


Kõige ilusam pojeng

5 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Sinine pidi jah hea une andma nagu kiisikustki näha on :) ja kellukas pole kunagi umbrohi, isegi kui ta seda on :D Maastikud on mõnusad, olgu siis või köögiviljapeenras. Pane siis aga potjomkinit edasi kuni vaimu on :D

Lendav ütles ...

Panen-panen!
Mõni pintslitäis värvi siia-sinna, taimelamp kööki (et külmkapipealsest ka talvel midagi kasu oleks ja feng shui tasakaalustamiseks ja. Taimelamp on vaja veel komplekteerida, täna tõin poest ära lülitiga juhtme, seinale kinnitatava pirnipesa ja taimeri. Sini-punane pirn (koos omamoodi painutatava-suunatava "kõriga") on juba ostetud. Aga seda ei saa enne teha, kui hiljutisest köögi ümbertõstmisest tekkinud teist värvi laigud seintel värvitud on. See maja on lapiline nagu mõni krants, sest kes siis kapi tagant värvib? Kapi tagant värvitakse siis, kui kapp teise kohta tõstetakse. Ja enamasti on sobivat värvi veel alles ka :)

Üldse on siin feng shuiga veel vaja mässata, et sellesse majja ka mingeid uusi paremaid võimalusi ometi ükskord tulema hakkaks. Kui kodu on koht, kuhu isegi hästi minna ei taha, miks peaks siis Uute Võimaluste Ja Edu Haldjas siia sisse piiluma? Koht peab ikka kuigipaljugi mõnus ja kutsuv olema.

Aga see sinine. Ilus jah, aga see tüdruk on niigi uimasevõitu, ma arvan, et organiseerin selle suure sinise tasakaalustamiseks sinna tuppa vähemalt kollase ruloo. Ähk saab vähe ärksamaks :)

Seda umbrohu-kellukat ma ikka säilitan mõnes kohas, seinaäärtes ja paaris peenraveeres. Ilus on :)

Anonüümne ütles ...

On tõesti kõige ilusam pojeng:)

Fideelia ütles ...

Ilus helesinine nurk. :) Vahel võib potjomkinlust teha, mina näiteks pidin paar aastat tagasi mõned nädalad oma vanas suvilas veetma, aga eelmine elanik oli elutoa maast laeni halliks värvinud. Midagi ei olnud parata: võõpasin kõik kollasega üle, sest vastasel korral ei oleks ma saanud seal elada! Täitsa ilus sai, kuigi sein tapeedi all mõraneb ja maja vajaks kapremonti.

mustkaaren ütles ...

Progressi jah, et jõuaks kohe saabuvad s.tad suusailmad yle elada. Ilus nurk on.
Sinine troopiliste metede värv pidi head und toetama :) inimene ju ka merest pärit.