esmaspäev, 1. juuni 2015

Meie igapäevast horuskoopi

Jätkame Kaarna alustatud horuskoopi.

Kool on jõudnud emakeele-eksami tähtkujusse. Samal ajal on kahjuks aktiviseerunud Risti ja Viletsuse tähtkuju. Seis on sitt, sest kvinkunks spordi ja kirjandi vahel* lubab kesisevõitu hinnet, sest mu tütar on sündinud opositsioonis igasuguse sportliku tegevuse suhtes.

Kassi element lubas siiski õpikute elemendi vabale kasutusele ja laps sai vähemalt ühe asja tehtud - referaadi värvidest, koostisest, pigmentidest ja muust põnevast. Teha on jäänud kirjatükk erinevatest kangastest (ja nende seosest keemiaga).

Prognoos lubab töönädala viimasel päeval kvadraati 9. klassi õpilaste ja matemaatika tähtkuju vahel. Kas antud seis kujuneb soodsaks või hakkavad käkki keerama trigooni tõusvad siinuse ja koosinuse elemendid, selgub edaspidi.

Üle-eile toimus siin majas ühendus õmblusmasina ja lükra elementide vahel. Tulemuseks on sekstiil uue rinnahoidjaga ja mooni-elementidega suveseelik.

Labidas on hetkel muru tähtkujus, selle ühenduse tagajärjel on soodne võimalus peenra elemendi avardumiseks. Millegipärast olen juba pikemaajalises opositsioonis kinda-elementidega, nii et küünealused on korralikult mulla elementi täis. Mis ei ole siiski üldse halb, sest ürgne ühendus Maaga on kõige tugevam just küünealuste kaudu. Ainult jalataldadega mullal olles on ühenduse protsent 72,3 võrra väiksem.

*Kirjandi teema oli enam-vähem "sport noorte elus" vms. See on umbes sama halb teema, nagu "poliitilisest olukorrast Lähis-Idas" või "ameerika käsipalli tähtsus Alaskas". Või siis "kütusekriisi seosed vormel-1 sarja võitja nimega". Vaene laps. Mul on tast täitsa kahju.

4 kommentaari:

Lendav ütles ...

Eksam tehtud, viit ei saanud, aga vähemalt tehtud ja üle tegema ei pea. Oeh. Nüüd veel see matemaatika. Ja inglise keel ka, aga inglise keeles ei ole tangenseid vähemalt :)

Anonüümne ütles ...

Hoian pöialt, et kõik tehtud saaks.

mustkaaren ütles ...

Eksamid on ju lausa terve galaktika :)

Lendav ütles ...

Matemaatika eksam läks üle ootuste hästi - neli tuli! :)