neljapäev, 3. jaanuar 2013

Pildikesi


Ennustuspiparkoogid.

Maailmalõpu kaunid vaated.

 
Maailmalõpu kõlakoda.
 Piparkoogid on Lagle ja minu koostöö. Maailmalõpu kaunid vaated Taevaskojas on aga looduse kunstiteosed, neid ei teinud meie mitte, ainult nautimine jäi meie hooleks.


Pisukesi nikerdustöid - paar trükipakku, mis said kohe ära kingitud. Kuidas tundub, kas lepatriinu esimesel pildil on punnis või lohkus? :)

3 kommentaari:

Morgie ütles ...

Lohkus...

Lendav ütles ...

Teatavatel tingimustel (võta pilt lahti suureks, ruumis peab olema valgus laest) on ilusti näha kujutise negatiiv. Väga nunnu punnis täppidega lepatriinu :)

Väikse harjutamise korral on võimalik pilti "klõps" negatiiviks lülitada, siis jälle "klõps" positiiviks. Umbes samasugune tunne on, nagu seda ajupoolkerade tööd illustreerivat keerutavat baleriini suunda muutma panna (ma ei viitsi linki otsida). Või ühtlaselt sõitvas rongis silmad kinni panna ja kujutleda, et rong sõidab vastassuunas (Tartus koolis käies sai ennast sellega vahetevahel lõbustatud).

Lendav ütles ...

Edasijõudnud võivad harjutada sama trikki ka lumehelbekesega. Aga see töötab üldiselt ainult siis, kui pilt suureks klõpsata - muidu on ümberringi ekraanil liiga palju segajaid.