pühapäev, 6. jaanuar 2013

Veider

See statistika on veider. Vaatan ikka vahetevahel, kes kust ja mida? Ja mis ma näen! Keegi käib ühte poolteist aastat vana postitust lugemas, viimase ööpäeva jooksul juba 30x on kirjas, nädalaga 89x. Oleks seal siis midagi erilist, kompromiteerivat infot kellegi kohta vms aga ei ole ju? Ei ole ka fotosid, üldse ma ei mõista, mida sealt nii palju lugeda on? Inimesed, te olete imelikud. Või kui see on masin, siis armas masin, mida iganes sa sellest kirjatükist ka ei otsi, seda ei ole seal.

2 kommentaari:

Fideelia ütles ...

Mul on sama kogemus. Saan aru, miks statistiliselt saavad kõige rohkem klikke need postitused, milles palja rindkerega olen (Äng jt), aga miks mingi vana näituse pressiteade mõnel kuul on kõrge klikkide arvuga, sellest ma täpselt aru ei saa. Samas, minu statistika seda ei näita, kaua lehel on oldud, nii et vbl keegi otsis midagi muud, sattus hetkeks lehele ja läks kohe edasi.

Morgie ütles ...

Ehk on siis robotid?